Prosize kapsule

Modni trendovi za jesen 2010.

Jeseni, dobro nam došla! Po temperaturama, lišću koje je počelo da žuti, ali i po sve češćim kišnim danima, može se slobodno reći da je gotovo sa letom, a samim tim i sa letnjom garderobom. Osim ako ne spadate u one koji vole da se golite po kući, spakujte svoje kupaće i u ormanu napravite mesta za nešto topliju garderobu. Duksevi, trenerke, poneki dežmper, jesenje jakne i deblje pantalone i farmerice svakodnevna su garderoba za toplije dane. Međutim, da se ne biste svakoga dana osećali tek svakodnevno, evo nekoliko krpica koje će vam pomoći da ove jeseni budete posebni i U TRENDU…

Somotski sakoi

Kao i svake godine, somotski sakoi jednostavno ne izlaze iz mode. Osim one osnovne GREJNE funkcije, somotski sakoi imaju još nekoliko prednosti. U njima ćete, pre svega izgledati ozbiljno. Tom izgledu, naravno, dodatno ćete doprineti ako odaberete svoju veličinu, sako čiji će rukavi imati pravu dužinu, a ako želite da makar vizuelno ukradete koji kilogram izabraćete sakoe zatvorenijih boja i naravno – strukirane. Još jedna od praktičnih prednosti somotskih sakoa je u tome što se ispod njih ne morate natrontavati tonama odeće, biće dovoljna i košulja. Još ako uz nju uparite dobre farmerice, iste takve cipelice i neki bogat šal – šmekerski… Naravno, ako ste ipak nešto urbaniji, somotski sako će odlično ići i uz jednostavne patike.

Vunene jakne – kardigani

Kardigani su deo odeće koji je ove sezone doživeo povratak na velika vrata. Ako obiđete naše lokalne butike videćete da se prodaju u svakom. Dugmad, rajsferšlus, na preklop.. nećete pogrešiti koji god da odaberete. Odlično se kombinuju sa jednobojnom majicom i somotskim pantalonama, a nema greške ni u kombinaciji sa farmericama.

„Iznošene“ čizme

Dobro je poznato da se stil muškarca ocenjuje po satu i cipelama. Ako niste sigurni koje cipele odabrati, možda biste trebali porazmisliti o čizmama. One jednako dobro idu uz svaki stil i pružaju nepresušan izvor kombinacija. Znamo da ste skeptični, ali probajte – ništa ne košta.

Karirane košulje

Karirane košulje koje su obeležile mladost većeg broja nas okupljenih sa ove strane i vas sa te strane monitora, ponovo su u modi. Mogu ih nositi svi – od sistem administratora do službenika u banci i svima će dobro stajati.

Iznošene pantalone

Hmm.. izgleda da su iznošene stvari ove godine naročito popularne. Tako, osim uvek potrebnih izbledelih farmerica red je da u svoj orman spakujete i jedne izbledele pantalone. Moderni su klasični modeli, pastelnih boja, materijali su uglavnom deblji, najčešće vuneni.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.