Prosize kapsule

Hju Hefner ima novu devojku!

Hju Hefner, naš omiljeni čičica u večito najboljim godinama, ponovo nas je iznenadio, pogađate čime – zaljubio se! Ovoga puta, Hju se zaljubio u manekenku i Playboy zečicu Dženu Bentli! Kako znamo da vas, osim njenog izgleda, najviše zanimaju njene godine formulisaćemo to ovako – kada se Džena rodila Hju je gazio svoju 63. godinu!

Pravi znalci i poznavaoci Hjuovog ekstravagantnog lika i dela na kojem bi mu mnogi muškarci pozavideli do sada su sračunali da mlada Džena ima 21 godinu, a kako se u Americi ona smatra punoletnom, može se reći da je sve po zakonu. Pravnom možda, ali ovaj prirodni malo škripi… Malo smo pročačkali po Dženinom pedigreu i došli do iznenađujućeg otkrića zbog kojeg veza sa Hjuom možda i neće delovati tako neobično. Naime, izgleda da su plavokosoj SEKS BOMBI matorci fetiš. Pre Hjua Džena je „odrađivala“ još jednog čičicu u najboljim godinama, a kako to „odrađivanje“ izgleda možete videti na sledećim fotkama.

Istina, svaka veza je teška za održati, ali čini nam se da je veza seksi Džene i pomenutog debeljuškastog dekice ipak pukla zbog NJEGOVE težine. Kao što rekosmo, neke veze su teške za održati, a neke ipak za izdržati. U svakom slučaju Hef nam deluje kao bolji frajer i zato njemu i seksi Dženi želimo sve najbolje!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Hju Hefner ima novu devojku!

  1. Zar se njemu jos uvek "dize" dok mu mlada manekenka po telu "gmize",eh sta ti je imperija zvana PLEJBOJ kad mozes da si i jednom nogom u grobu a lepotice u izobilju cak i kad smrdis na ZNOJ!

Ostavite komentar