Prosize kapsule

Šta žene vole na muškarcima?

Mnogo toga smo već rekli o tome kakve žene volimo – plave, crne, jake, krotke, mršave, debele, sisate, guzate, dugonoge… Do nekog univerzalnog zaključka nismo došli, osim možda do onog najuniverzalnijeg – muškarci vole žene (uglavnom) i to ti je to. Međutim, podjednako važna tema mogla bi biti, u stvari i jeste – šta žene vole na muškarcima. Kako bi bilo glupo pitati muškarce šta žene vole na njima, malo smo zašli međ’ ženski živalj i evo odgovora na koje smo naišli..

Njihova tela…

“Pazi, čak i najžgoljaviji muškarac ima bicepse i ostale –cepse na koje instinktivno balavimo. Nema ničeg lošeg ni u punačkim muškarcima. Kraj njih se mnoge žene osećaju zaštićeno. Jake ruke takođe volimo, a nasuprot opšteprihvaćenom stavu da su depilirani muškarci seksi, maljave grudi su pravi afrodizijak. A tek guze… ”

Njihovu sposobnost da razumeju ono što nama nikako ne ide u glavu..

“Mi po pravilo ne volimo da se oslonjamo ni na koga, ali ponekad nije loše imati kraj sebe muškarca koji će priskočiti u pomoć kod nekih tehničkih stvari. Svakoj ženi je potreban majstor…”

Prikrivenu osećajnost..

“Žene vole kada muškarci povremeno plaču. Ali povremeno..”

Miris…

“Miris muškosti je najsavršeniji ikada izmišljen parfem…”

Mozak…

“Iako često kukamo na muške navike koje su očiti proizvod njihovog mozga, istina je da je upravo to po čemu su drugačiji ono što nas njima privlači…”

Humor…

“Nema boljeg zavodnika od duhovitog muškarca…”

Instinkt zaštitnika

“Većina nas je u stanju da se sama odbrani od svega i svačega, ali ima nešto seksi u tome kada on želi da te zaštiti…”

Njihovu racionalnost…

“Mi žene se uglavnom vodimo osećanjima, dok su muškarci u svemu pre svega logični i racionalni. Zanimljivo je videti kako on tvoj šareni i zbrkani svet uređuje sa par logičnih i racionalnih poteza…”

Njihovu zavisnost od žena…

“Neverovatno je koliko su muškarci opsednuti ženama. Imam osećaj da bi blenuli u naše guze sve i da nosimo bapske gaće… Ali baš zato mi i nosimo tangice. Volimo da budemo voljene…”

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.