Prosize kapsule

13 godina pušta nokte kako ne bi tukao ljude

Muškarac iz Kine pušta nokte na levoj ruci već 13 godina, i to samo zato da bi mogao kontrolisati svoj nagli temperament i da prestane da upada u tuče!

Wen Jian, iz Changlea u provinciji Gujian, kaže da je pre uvek ulazio u tuče, a kako bi rešio taj problem, došao je na ideju da pusti nokte.

Njegovi nokti na levoj ruci sada su dugi 35 cm, pa ga sprečavaju da upadne u nevolje, piše Fuzhou News. ‘Kada sam bio mlad, bio sam jako mrzovoljan. Bio sam vrlo agresivan i uvek sam izazivao nevolje. Odlučio sam da pustim nokte kako bi mi pomogli da  kontrolišem temperament’, kaže Wen. Uz to, dugi nokti su se i pokazali kao dobar marketinški potez.

Od kada je pustio nokte, postao je poznatiji po njima nego po tučama, pa je čak otvorio prodavnicu dečje odeće Long Nail, prenosi orange.co.uk. ‘Kupci su jako iznenađeni kad vide moje duge nokte, ali to je dobro za imidž prodavnice. Puno ljudi dolazi samo kako bi ih videli, a ponekad i nešto kupe’, dodaje Wen. No, osim dobrog marketinškog poteza, Wen ima i jednu neugodnost – mora da spava sa levom rukom u kutiji kako ne bi slomio nokte.

Izvor: Soko-zabava.info

Slični tekstovi

Comments are closed.