Prosize kapsule

Htela da zapali mužu penis kada je saznala da je vara!

Radžini Narajan saznala je za aferu svog muža Satiša, oca njene troje dece sa kojim je bila u braku 24 godine, i suočila se sa njim 7. decembra 2008. Prema rečima njene advokatice Lindi Pauel, Satiš je Radžini, koja se pred sudom izjasnila kao nedužna, dao šifru za svoj i-mejl koji je ona otvorila i pročitala dopisivanja sa ljubavnicom.

„Rekla mu je da zna da on voli ljubavnicu i da će mu zbog toga zapaliti penis i reći njegovoj porodici šta je učinio,“ ispričala je advokatica odbrane. „On joj je okrenuo leđa i rekao ‘Nećeš, ti glupa, debela kučko’. U tom vrlo emotivnom stanju, Narajan je polila muža benzinom. Izgubila je kontrolu, bila je tako obuzeta da nije mogla da misli racionalno.“ Komšiji je rekla da je htela da mu zapali penis.

Satiš je zadobio opekotine na više od 75% tela i nekoliko dana kasnije preminuo u Kraljevskoj bolnici u Adelejdu. Redžini tvrdi da se odmah pošto je vatra buknula, koji ju je godinama fizički i psihički zlostavljao, gorko pokajala i pokušala da ga spase. Međutim, tužilac Tim Preston rekao je da je optužena planirala da zapali muža i da je to najavila komšijama. Suđenje se nastavlja.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.