Prosize kapsule

Brucoš se ubio jer su ga snimali tokom seksa!

Tajler Klement (18), brucoš američkog fakulteta ‘Rutgers’ izvršio je samoubistvo najverovatnije zbog toga što je otkrio da su ga kolege snimale tokom seksa u studentskom domu.

Nesrećni mladić video je da je njegov cimer objavio na internetu da postoji snimak na kojem Klement ima seksualni odnos sa drugim muškarcem. Ovo ga je toliko potreslo, da je skočio sa mosta u njujoršku reku Hadson. Nekoliko dana pre nego što je počinio samoubistvo, u studentskom domu je započeta istraga, nakon što je jedan student u panici prijavio policiji da je pronašao kameru u svojoj sobi.

Ubrzo su privedeni osumnjičeni, Darun Ravi (18) i Moli Vej (18), kojima sada preti zatvorska kazna od pet godina zbog sajber voajerizma i narušavanja privatnosti.

Tajlerov cimer Ravi i Moli Vej postavili su nekoliko malih kamera u sobe svojih kolega, a kasnije je Ravi imao običaj da o onome što je video na snimcima detaljno piše na svom Tviter profilu. Darun je pušten uz kauciju, a Moli je puštena nakon što je priznala saučesništvo.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.