Prosize kapsule

Dvogodišnjeg sina zalepili za zid – IZ ZABAVE!

Šokantan dokaz maltretiranja 22-mesečnog dečaka iz američkog grada Linkolna obišao je svet, kao i priča da su se njegova 18-godišnja majka Džejla Hem i njen dečko Kordi Honea (19) iživljavali pod uticajem droga.
Na jednoj slici se vidi kako dečak, zalepljen sa rukama iza leđa, pokušava da se oslobodi, a na drugoj da su mu čašu sa omiljenim pićem zakačili iznad glave, da ne može da je dohvati. Prestravljenog dečaka koji se otimao i vrištao, majka je držala dok ga je Honea omotavao lepljivom trakom.
Za maltretiranje se saznalo pošto je Kordi pokazao fotografije svom prijatelju, koji srećom ne deli njegov smisao za humor i koji je odmah pozvao policiju.

„Najšokantnije je što roditelj treba da čuva dete od poniženja i zlostavljanja,“ rekao je sudija koji je majku osudio na deset dana zatvora i dve godine usloveno, a njenog dečka na tri do pet godina. Honea je nezavisno od ove optužbe, osuđen na dve do pet godina zatvora zbog provale i jednu do dve godine za posedovanje vatrenog oružja. Manijak je na sudu iskazao navodno kajanje zbog svega što su učinili detetu, koje će biti dato hraniteljskoj porodici.

„Ne mogu da verujem šta se dešavalo tih dana i preuzimam punu odgovornost. Još više me brine što sam bio u stanju to da uradim,“ rekao je optuženi na sudu.

Izvor: Blic

Slični tekstovi

Comments are closed.