Prosize kapsule

Najbolji ljubavnici – PO ZANIMANJIMA!

Kroz brojne tekstove koje smo napisali na temu seksa i toga kakvi smo u njemu (muškarci generalno, ne MI lično), do sada ste i sami skontali da smo u stanju da sve dovedemo u makar neku vezu sa time – kakvi smo u krevetu. Kako jedete, kako pričate, kako se ponašate, kako se oblačite… tako je – takvi ste i u seksu. A šta sa onim – kako radite? E, pa i to smo povezali! Dakle, evo koji su to muškarci prema zanimanju kojim se bave najbolji u krevetu!

Konobari – mušterija je uvek na prvom mestu i što je još važnije, mušterija uvek mora otići zadovolj(e)na USLUGOM! Sa druge strane, prosečan konobar tokom jedne smene opsluži makar 10 mušterija, pa se ne može reći da im je vernost jača strana.

Pravnici – kako je njihov život uređen zakonima, može se reći da su pravnici u seksu simbol rutine. Iako svoju parnerku može prilično ubiti u pojam tražeći RUPU U ZAKONU suvoparnim pokušajima, odnosno nemaštovitim seksom, za njih je dobro to što su uvek spremni da uče, uče i uče. Tako da pravnici neprestanim usavršavanjem mogu postati čudo od ljubavnika..

Uniformisana lica – policajci, vojnici, vatrogasci.. čest su fetiš mnogih žena. Smatraju ih izuzetno dobrim ljubavnicima, što u neku ruku, psihološki gledano verovatno i jeste tačno. Njihovo zanimanje zahteva veliko samopouzdanje, sigurnost i snažan karakter, ali i autoritet. Baš ono što je u krevetu mnogih žena veoma cenjeno. Opet, za njih takođe važi da nisu baš od najvernijih…

Političari – dosadni i uglavnom prazni politički govori umeju zavarati. Ipak, na kraju nas svi “navuku” da poverujemo u njihove laži, a onda kreću perverzije. Tako je i u seksu. Političari ženu zavode neverovatnim trikovima i forama od kojih joj se pamet pomeri i čini se da im je svaka zlata vredna, ali kada je napokon uvuku u krevet počinje *ebanje u zdrav mozak! Čuvajte ih se…

Lekari – ljudi u belom, među ženama važe za vrhunske ljubavnike. A kako i ne bi – poznaju anatomiju u mali prst. Ipak, za lekare takođe važi pravilo i da su u seksu sebični, a da žene posmatraju suviše sterilno. U pitanju je verovatno profesionalna deformacija koja je možda najbolje opisana u zlatnom pravilu lekarskog poziva – najvažnije je ne vezivati se za pacijenta…

IT-ovci – iako mnogi zaziru od stručnjaka za informatičke tehnologije na polju seksa i ljubavnih veština, njihovu surovu racionalnu funkcionalnost, mogli bismo posmatrati i sa druge tačke. Kako je njihov ceo život podređen logici funkcije koja ima za cilj da sklop sitnih mehanizama stavi u pogon, možda je tako i u seksu. Možda će njegova prirodna radoznalost za najsitnije delove vašeg tela pokrenuti želju da pronađe funkciju koja će vaš organizam dovesti do orgazma. Logično, zar ne?

Zanatlije – možda nisu tako suptilni, nežni i romantični poput lekara, pravnika i drugih gore pomenutih zanimanja, ali žene – tajna zanatlijinog alata je u njegovim prstima. Što taj opravi, smatrajte OPRAVLJENIM!

©Muskimagazin

Slični tekstovi

3 komentara na “Najbolji ljubavnici – PO ZANIMANJIMA!

  1. Bankarske sluzbenice, sefice, profesorice… Mmmmmmm… (Izvinite devojke, znam da je ova strana rezervisana samo za vas ali nisam mogao da odolim a da ne pomenem)