Prosize kapsule

Princ Čarls je gej?!

Britanski princ Čarls je gej, tvrdi britanski tabloid „Globe“, pozivajući se na dobro upućene anonimne izvore! Najstariji sin kraljice Elizabete već 30 godina krije da je homoseksualac.

Princ, koji se nedavno vratio sa desetodnevnog putovanja po Indiji i Persijskom zalivu, sazvao je hitne krizne razgovore sa starijim sinom princem Vilijamom, drugom suprugom Kamilom Parker Bols i najbližim pomoćnicima.

Tabloid tvrdi da je princ Čarls do sada imao tri tajna ljubavnika i da su mu brakovi sa princezom Dajanom, sa kojom ima dva sina, i Kamilom zapravo samo maska. Prema nezvaničnim informacijama, upravo je Kamila krivac za razotkrivanje Čarlsa kao homoseksualca, jer se par žestoko posvađao i nalazi se pred razvodom.

„Globe“ podseća i na tvrdnju Džordža Smita, koji je 11 godina bio pomoćnik kraljice Elizabete i koji je tvrdio da je jednom prilikom kada je princu nosio doručak u krevet, prestolonaslednika zatekao u seksu sa muškarcem. Smit je kasnije dobio otkaz, a navodno je njegovo svedočenje imala snimljeno na kaseti i princeza Dajana, koja je pod do kraja nerazjašnjenim okolnostima poginula u saobraćajnoj nesreći u jednom pariskom tunelu 31. avgusta 1997. Smit je pronađen mrtav u Velsu 24. avgusta 2005. Imao je 44 godine.

„Čarls je notorni gej. On je najveća kraljica u Velikoj Britaniji. Zbog toga je i propao njegov brak sa Dajanom, kojoj je plaćao milione da ćuti o njegovoj seksualnosti. On čak i nije otac princa Harija, jer godinama nije imao seks sa Dajanom. Brak sa Kamilom mu je poslužio kao još jedna maska“, rekao je Kolin, muška prostitutka.

Izvor: Alo

Slični tekstovi

Comments are closed.