Prosize kapsule

Prirodni podizači energije

Ako spadate među one kojima su prvi minuti nakon buđenja prava noćna mora nakon slatkog sna, trenutak ustajanja iz kreveta odlažete do 5 minuta pred krajnji rok da pođete na posao, u školu ili prodavnicu, onda obavezno pročitajte tekst koji sledi.

Kafa je najčešći napitak za kojim ujutru posežemo u želji da nas što pre razbudi i pripremi za novi dan. Iako kafa zaista ima osvežavajući efekat na organizam treba napomenuti da je taj efekat kratkotrajan i da će vam uskoro trebati još jedna, i još jedna… Neki drugi prirodni podizači energije za razliku od kafe, osim što imaju trajniji i intenzivniji efekat, jačaju i vaš imuni sistem. Pogledajte koji su…

Cvetni polen

Polen je odavno poznat kao izvor mladosti i vitalnosti, a nedavna istraživanja pokazala su da ima i antikancerogena svojstva. U polenu se nalaze 22 aminokiseline, 18 enzima, 27 minerala, 16 vitamina…

Iron Abs za vas

Matični mleč

U košnici matičnim mlečom hrane se samo potomci matice, radilica i trutovi. Nakon trećeg dana mlečom nastavlja da se hradi jedino matica koja zahvaljujući njegovoj hranljivosti za pet dana poveća svoju veličinu za hiljadu puta i zahvaljujući kome matica živi 5 godina u odnosu na pčele čiji je prosečni vek 3 do 4 meseca. Izuzetno je dobar za imunitet i sprečava mnoge bolesti.

Sibirski ginseng

U Rusiji, razne smeše dobijene od ove biljke koja je kod nas poznata i pod imenom “Ne diraj me” koriste se od davnina za jačanje imuniteta, suzbijanje infekcija i svih mogućih bolesti.

Spirulina

Ovu algu koristili su još drevni Asteci. Bogata je mineralima, vitaminima, naročito B 12, beta-karotenima, a dobar je i u prevenciji raznih vrste raka.

Ljuta paprika

Ljuta paprika pojačava cirkulaciju u telu i samim time podiže energiju. Ipak, najčešće se radi tek o privremenom podizanju energije, kao i kod kafe.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.