Prosize kapsule

10 pesama na koje se muškarci najlakše rasplaču!

Jednom prilikom smo vas preko naše Facebook stranice pitali da li je ok da muškarci povremeno plaču. Odgovor je iz nekog razloga izostao, ali smo na jedan od mogućih odgovora na naše pitanje naišli u istraživanju britanskog udruženja muzičara PRS for Music koji su sastavili spisak pesama na koje muškarci najlakše zaplakali. Ubedljivo prvo mesto osvojila je pesma “Everybody Hurts”, grupe REM, a sigurni smo da postoji i nekoliko naših pesama i pevača koji i najčvršća muška srca slome do suza. Grešimo li? Koja je to pesma zbog koje u kafani – ČAŠE LOMIŠ, A RUKE TI KRVAVE???

Na drugom mestu gore pomenute liste nalazi se pesma Erika Kleptona”Tears In Heaven”, a na trećem “Hallelujah” Leonarda Kohena.

Ostale pesme na top 10 heartbreaking pesama su “Nothing Compares 2 U” Sinead O’Connor, “With Or Without You” U2-a, “The Drugs Don’t Work” The Vervea, “Candle In The Wind” Eltona Johna, “Streets Of Philadelphia” Brucea Springsteena, “Unchained Melody” Todda Duncana i “Angels” Robbieja Williamsa.

E sad, ako su Britanci mogli, što ne bismo mogli i mi da sastavimo listu pesama na koje prosečni Balkanac lako pusti tešku mušku suzu? Da čujemo vaše predloge!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “10 pesama na koje se muškarci najlakše rasplaču!

 1. Nikad necmizdrim na pesme ali ima ih mnogo koje pogadjaju emocije s tim da ih naravno kontrolisem!

  Evo jedne na koju verujem da tesko neko moze ostati ravnodusan!

  "Apologize" – One Republic (Jbga,toliko je autenticna za musko zenske odnose da je neprevazidjena)

  A ova je toliko realna da nema potrebe trositi reci!

  "Ko te ima taj te nema" – Garavi Sokak

  Nesto u mom stilu!

  "Love comes again" – DJ Tiesto (Jbga ipak je ljubav pokretac svega bez obzira prema kome i cemu,poslusajte duzu remix verziju 8:01 minuta)!

 2. Bio sam pijanac saban, mujo kuje konja po mesecu, riblja corba kad sam bio mlad, bajaga tamara, bolje biti pijan nego star plavi orkestar. jesen u meni parni valjak, ruzica si bila bijelo dugme, parni valjak ljubavna, dino merlin tesko meni sa tobom

 3. Dan i Noc – Eh da mi je (nije preporucljivo za svakoga)
  Toma Zdravkovic – Svirajte nocas samo za nju (preporucljivo za svakoga)
  Toma Zdravkovic – Sanja
  Neverne Bebe – Tuzna pesma
  Whitney Houston – I Will Always Love You
  Ima jos mali milion, ali ja sam naveo neke. Emotivac sam i nije me blam da to priznam. Tesko se vezujem ali kad se vezem… Ehhhhh…

Ostavite komentar