Prosize kapsule

Rvačica od dva metra diže automobile!

Američka rvačica Lindzi Hejvord jedna je od najviših žena na svetu sa svoja 202 centimetra visine. Plavokosa 23-godišnjakinja se profesionalno bavi rvanje pod umetničkim imenom Ajzis, a istovremeno radi kao model za Amazon.
Lindzi je toliko jaka da bez teškoće može da podigne automobil ili drži osobu od 100 kg iznad glave, iz benča diže punih 300 kg a sama je teška oko 110 kilograma. Ova krupna sporistkinja je već sa devet godina izrasla 180 cm, a punu visinu je dostigla u 13 godini.
Hejvordova je ponosna na svoje telo, za koje kaže da nema ni trunku sala, a ima i zavidan dekolte, jer nosi korpe veličine sedam. Za medije ističe da nikada ne izlazi sa muškarcima nižim od 180 cm, a kaže da trenutno nema dečka.
Pre karijere u svetu rvanja, Lindzi se bavila košarkom, a pre pola godine je potpisala ugovor za ’World Wrestling Entertainment’. Međutim, ovaj sporazum doveden je u pitanje prošlog meseca, jer se Lindzi slikala u gej pozama sa vrlo niskom ženom. Ove fotografije nisu se dopale čelnicima ’World Wrestlinga’, ali dogovor sa Hejvordovom još uvek nisu raskinuli.


Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

1 komentar on “Rvačica od dva metra diže automobile!