Prosize kapsule

Najčešći razlozi zbog kojih muškarci varaju

Istina je da je seks možda i najvažniji razlog zbog kojeg muškarci varaju, ali svakako nije i jedini. Vođeni idejom – neprijetelja možeš pobediti jedino ako ga dobro upoznaš, čačkali smo po ženskom mozgu, ne doslovno, već listajući njihove komentare po brojnim internet stranicama, forumima i magazinima u potrazi za njihovim viđenjima nekih problema koji se u onom MUŠKO-ŽENSKI tiču više muškaraca. Za početak, evo šta smo otkrili na temu – najčešći razlozi zbog kojih muškarci varaju.

Većina žena složila se da je u glavni razlog, naravno, seks, ali su se isto tako većinski složile da SEKS nije i jedini razlog.

Seks

Govoreći o seksu, žene akcenat ne stavljaju niti na kvalitet, niti na vrstu, niti na neko dublje značenje. Muškarci po njima najčešće varaju samo zato što je u pitanju seks sa novim partnerom. U pitanju je izazov, neotkrivena oblast, avantura. Kakav je seks u pitanju, manje je važno od toga S KIM JE.

Ego

Mnoge žene greše u tretiranju muškaraca (otvoreno priznaju one). Prema njihovom viđenju, muškarcu je najvažniji njegov ponos. Ako ga ne hraniš dovoljno, ili još gore ako ga izgladnjuješ, vrlo brzo će potražiti neku koja će ga držati sita i mirna. Prevara je logičan sled.

Emotivna uskraćenost

Još jedan od veoma čestih razloga zbog kojih se muškarci odlučuju na prevaru, prema retko iskrenom ženskom shvatanju, jeste i emotivna neispunjenost kod kuće. Muškarcu, kao i ženi, veoma je važno da kod kuće ima nekoga na koga će moći da se osloni, s kime će moći da popriča i kome će moći da veruje. Ako ta KONEKCIJA izostaje tamo gde je očekuje, logično je da će potražiti nekoga ko će ispuniti prazninu. Seks i ego se još nekako mogu zalečiti, ali kada nestane emotivne sreće, vreme je da se zapitate o perspektivi vaše veze.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.