Prosize kapsule

Nestalo celo selo u kineskim planinama!?

13. oktobra, oko 4 sata ujutru u kineskim planinama nestalo je, potpuno neobjašnjivo, jedno celo selo. To područje je sada pod nadzorom vojske…Svedoci tvrde kako je nad tim područjem leteo NLO, a kažu i da tamo više nema zmija. Vlasti, naravno, ne žele ništa da potvrde, pa govore da se radi samo o neproverenim glasinama.

Takođe se priča da se to selo nalazi u blizini nuklearnog postrojenja, što bi opet značilo da se događa nešto čudno čak i ako nije povezano s NLO-ima, a lako je moguće da i zbog toga vojska nešto skriva.
Na video snimku, ne baš sjajnog  kvaliteta, za koji se veruje da je snimljena u blizini tog mesta, vidi se i čudno plavo svetlo.
U jednoj radioemisiji od 14. oktobra potvrđene su prvobitne sumnje, jer se spominje da je selo evakuisano, pa nakon toga potpuno nestalo nakon što se ogromni plavi objekt pojavio iz crnog dima.
Svi veliki putni pravci u blizini su zatvoreni, a vojska je blokirala pristup selu. Ali, očekuje se kako bi uskoro mogle procuriti nove informacije ili čak i snimci iz vazduha kako bismo se mogli uveriti je li selo zaista nestalo s lica zemlje ili je sve samo plod nečije mašte.

Izvor: Soko-zabava.info

Slični tekstovi

Ostavite komentar