Prosize kapsule

Masturbacija je ZDRAVA!

Lepa vest za sve masurbator-zavisnike! Seksolog, doktorka Gloria Brame, alias Atina, odlučila je da o temi kojom se, kako su istraživanja pokazala svi bave, ali retko priznaju, progovori na jedan drugačiji – otvoren način. Rezultati jednog istraživanja pokazali su da je masturbacija veoma rasprostranjena pojava među ljudima, i to ne samo među muškom populacijom (kako bi se dalo očekivati), već i među ženama. Po ovom istraživanju, čak 95% muškaraca, ali i čak 89% žena se samozadovoljava. Kada neka pojava poprimi takve, gotovo epidemične razmere logično je zapitati se – kakve su posledice?

Naši roditelji i bapske priče nekako su nam usadili mišljenje da će nam od previše d*kanja otpasti k*ta, sasušiti se kičma, izrasti dlake na dlanovima ili da ćemo izgubiti vid, međutim doktorka Brame tvrdi sasvim suprotno – Masturbacija je ZDRAVA! Zašto?

Redovnom masturbacijom osim što smanjujete nivo stresa, takođe održavate krvni pritisak u granicama normale, regulišete puls, zdravlje reproduktivnog sistema i održavate funkcionisanje moždanih hemijskih procesa u formi – ističe doktorka Atina Gloria Brame. U prilog ovome ona navodi i australijsko istraživanje iz 2003. godine čiji su rezultati pokazali da muškarci koji ejakuliraju 5 puta nedeljno imaju 30% manje šansi da razviju rak prostate, pri čemu se dodatno redovnim „pražnjnjem“ održava kvalitet semena i onemogućava stvaranje hemijskih spojeva koji mogu razviti tumor. Takođe, redovna masturbacija jedan je od najefikasnijih načina za borbu protiv preuranjene ejakulacije.

Iron Abs za vas

Doktorka navodi da je masturbacija osim za rešavanje problema sa stresom efikasna i protiv starenja, dobra za svež izgled i dobro raspoloženje. I uz sve to, nema nikakvog štetnog uticaja po ljudsko zdravlje. Ako je verovati doktorki, a doktorka je pa joj se mora verovati, na njenu preporuku vam prepisujemo anti–stress, anti-aging i fresh-looking terapiju masturbiranjem. Doza 5 puta nedeljno. Početi sa terapijom – čim pre!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Masturbacija je ZDRAVA!

  1. Znaci bacanje u nesvest svog ortaka je poprimilo ogromne razmere pa je to uvrsteno kao jos jedna seksualna kategorija!

    Masturbacija nije dobra samo zbog toga nego ako nemas redovan seks moras da ostanes u pripravnosti to je vrlo slicno fizickoj aktivnosti i treningu,moras dobro da se zagrejes da bi odradio posao pa tako i dok nedodje do seksa nastavi da "zagrevas" svog ortaka masturbiranjem,samo nemoj da preteras "doping" u ovom slucaju nepomaze (haha)!

Ostavite komentar