Prosize kapsule

Nevernom rudaru 100.000 dolara da reklamira sajt za preljube

Internet sajt koji se bavi organizovanjem preljube i onlajn upoznavanjem ljudi sa potencijalnim ljubavnicima, ponudio je jednom od 33 rudara koji su nedavno spašeni u Čileu da bude njegov promoter.
Zbog toga što je zahtevao da ga po izlasku iz zatrpanog rudnika, gde su on i ostali rudari proveli 69 dana, sačekaju i žena i ljubavnica, Joni Barios (50) privukao je pažnju urednika sajta ’AshleyMadison.com’. Oni su mu ponudili da bude zaštitno lice ove internet stranice, čiji je slogan ’Život je kratak. Stupite u vanbračnu vezu’. Sajt pruža mogućnost onima koji žele da nađu vanbračnog partnera, odnosno partnerku, da to učine uz pomoć njih, a Bariosu je ponuđeno 100.000 dolara da bude njihov promoter.
Jedini problem je što reklamni ugovor predviđa da neverni rudar mora da ostane u braku sa svojom sadašnjom ženom, a Bariosov brak je u krizi. Naime, njegova žena Marta Salinas ne može da pređe preko toga što ju je varao sa Suzanom Valencuela (50), a saznalo se da postoji još jedna ljubavnica, koja ima samo 25 godina.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.