Prosize kapsule

Šta NE ČINITI u prevari? Primeri slavnih i poznatih

Da razjasnimo, M@N! ne podržava nikakvo varanje, šaranje, preljubu i druge zakulisne radnje, ali ako već varate onda radite to kao profesionalac i ne padajte na amaterskim greškama. Postoji nekoliko pravila o tome kako ne treba varati.

Činjenica je da ih čovek najlakše nauči na svojim greškama, ali ponekad nije loše učiti i na tuđim. Komšija Sima, stara švalerčina, sigurno zna par trikova, ali teško da će ih bez litra ljute loze podeliti sa vama. Taksista Pera zna gde je Đavolu rep i reći će vam sve o tome, ali plaćati svaki put vožnju za par lekcija baš i nije isplativo. Prijatelji su tu i u dobru i u zlu, ali vaši prijatelji su i njeni prijatelji, a ko će u tom lancu biti najslabija karika nikada se ne zna. Mi vam savetujemo sasvim drugačiji i što je najvažnije besplatan vid savetovališta za varanje. Jednostavno, posmatrajte u čemu greše poznati i slavni. Njihove greške su neiscrpan izvor mudrosti za sve što ne treba raditi pri varanju. Kako bismo vam u potpunosti bili od koristi, u sladećem tekstu smo sumirali par najčešćih grešaka…

Čileanski rudari – POSTAVITE GRANICE

Vaša ljubavnica u svakom trenutku mora znati da je ljubavnica, a ne vaša ljubav. Čist račun duga ljubav najbolji je način da poštedite sebe svih neprijatnih situacija kojih čileanski rudari nisu uspeli da se poštede.

Dejvid Leterman – VEZE NA POSLU

Najlakši način započinjanja afere jeste započeti je na poslu. Smuvati koleginicu je praktično iz više razloga. Lako se dogovarate oko termina, mesta, patnog korištenja slobodnih dana i godišnjih odmora, ali.. Ali isto tako, afere na radnom mestu su i najlakše za provaljivanje. Dejvid Leterman, slavni voditelj i novinar ovu lekciju iskusio je na svom radnom mestu.

Tiger Woods – JEDNA LJUBAVNICA JE DOVOLJNA

Tigar u krevetu mora znati u kom trenutku i kod kog broja treba reći dosta. Ok, činjenica je da je slavni golfer osvedočeni seks zavisnik (može mu se, pa ko bi mu i zamerio), ali njegovo loše stanje sa brojkama i prečesto zabrojavanje u fazonu ČEK, KOJA SI TI ONO BEŠE, skupo ga je koštalo. Ne samo na emotivnom, već i na finansijskom planu.

Gene Simmons – SAKRIJ TRAGOVE

Parfem na kosi ili ruž na košulji davno su prevaziđeni elementi koji bi se pri varanju morali skrivati. To je nešto što se podrazumeva. Ono na šta danas treba obratiti pažnju su HI TECH svedoci prevare kao što su sms poruke, mejlovi, Fejsbuk i najvažnije seks snimci. Znamo da je za vaš ponos pisani trag o tome veoma važan, ali isto tako može biti i fatalan. Međutim, Džin Simons to nije znao, a poznato je kako je prošao kada je njegova nekoliko decenija mlađa devojka za postojanje njegovog sex tape-a saznala..

Ted Haggard – LICEMERJE

Što se intenzivnije i jače boriš protiv nečega veća je šansa da upravo ti jesi to protiv čega se boriš. Ako vičeš na sav glas SMRT PRELJUBNICIMA, velika je šansa da si upravo ustao iz švalerkinog kreveta. Američki političari Ted Haggard i Larry Craig ceo život su satanizovali homoseksualce da bi se na kraju otkrilo pogodite šta i pogodite kako…

David Arquette – KADA TE UHVATE BUDI MUŠKO

Ako si već odlučio da šaraš budi spreman da se suočiš i sa posledicama svojih postupaka. Na primer, kada je Dejvid Arketa Kurtni Koks uhvatila u preljubi, čovek se uspaničio, počeo da poriče, a kada je shvatio da je glupo poricati nešto očigledno, prešao je na sledeću fazu – bacanje drvlja i kamenja. Savet – što po*ereš to i po*edi.

Primer su mnogi – BEZ NAPUMPAVANJA

Osnovno pravilo KORISTI KONDOM! Ona ti je ljubavnica, poslednje što želiš jeste da postane buduća majka tvoga deteta.

Primer su, takođe, mnogi – VARAJ ZAKONITO

Ovom zakonu podležu mnogi, najčešće političari, ali bilo je i par fudbalera. Ako se već odlučiš za malo avanture, gledaj da svoj izlet u tuđe krevete zadržiš u granicama zakona. Mnogi su počinili fatalnu grešku što su varali, a još fatalniju kada su odlučili da varaju sa prostitutkama, jer se nekako takvo varanje nikada ne smatra pravim. Međutim, FAKAT JESTE (što bi se reklo preko obližnje nam „grane“). Dakle, stari – keep it legal!

Jesse James – NIKADA NE DAVAJ OBEĆANJA ŠVALERKI

Mišel MekGi, dugoodišnja švalerka Džesi Džejmsa jednom prilikom istakla je da joj je Džesi OBEĆAO da će ostaviti suprugu Sandru Bulok da bi se oženio njom. Ma nemoj.. Ti u svakom slučaj NEMOJ!

SAVET ZA SVE – Meri šta ulažeš, šta gubiš, a šta dobijaš

Ako si ti taj koji u toj polu-vezi više gubi no što dobija, i uz to ona ništa ne gubi, a sve dobija, računica je jasna – BATALI. Prevara je hod po ivici. U tom hodu je neophodno da se držite i gurkate uzajamno, jer jedino tako niko neće pasti sa ivice.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.