Prosize kapsule

Zašto žene lažu?

Postoji nekoliko stvari kojima su skloni svi ljudi, nevezano za pol, nacionalnu, rasnu, geografsku ili bilo koju drugu pripadnost. Varanje, lopovluk (sitni ili krupni, pitanje izbora), zavist (komšijske krave i slični oblici pakosti), gordost (i predrasude), pravo na tuđa prava (jedno od njih je i pravo na život), laži (crne, sive, bele, na kraju sve su samo laži).. Niko od nas nije imun na ove male ljudske slabosti. Ni muškarci, ali ni žene.. Sa ciljem izbegavanja uozbiljavanja teme, jer ipak nismo mi naučni, već magazin za muškarce čija je osnovna namena da vam ubije 10-15 minuta vremena koje biste ionako potrošili na mnogo gluplje stvari, danas ćemo porazgovarati na temu ženskih laži. Da, žene lažu. A o čemu – u tekstu koji sledi..

Žene uglavnom lažu da bi dobile što žele, ponekad da ne dobiju što ne žele, a uglavnom da bismo mi mislili da smo dobili što smo želeli. Činjenica je da te njihove sitne laži postoje da bi veza funkcionisala, i da bi se savladale pojedine prepreke koje mi svojim muškim mozgom ne možemo sagledati iz ženske perspektive. A ta perspektiva ponekad može pružiti sasvim drugačiji pogled na svet.

O čemu nas lažu? Lažu nas o tome da smo jaki, moćni, superiorni, muškarčine. Zašto? Zato što je u njihovom interesu da takvi i budemo. Žene znaju da je naše najosetljivije područje naš ponos. Upravo zato ga redovno hrane ne bi li ga ojačale i podigle nam samopouzdanje. Međutim, isto tako kako nas lažima hrane, ponekad su u stanju istinom (koja ume da zaboli) taj ponos da potuku do viagra without prescription kolena. Važno je znati da su u stanju za tako nešto i ne dozvoliti im. Dalje, žene nas lažu kada žele da dobiju, odbiju ili sakriju nešto. Te laži su uglavnom konstruisane veštinama playroost.com koje bi se mogle pripisati jedino onima koji su izradili nacrte piramida. I baš kao što su piramide večita misterija, tako su i prave namere tih laži misterija ne samo za nas, već za generacije muškaraca koji će nas naslediti. Savet – ne trudite se da ih razumete. Žene ponekad lažu i kada ne žele da nas povrede – da, seks je bio sjajan.. da, svršila sam.. da, tvoja majka je jedna divna žena (ali nema potrebe da više dolazi, zove ili piše). To je njihova varijanta kompromisa – pustiću te da veruješ. Ponekad su žene željne pažnje. Svojim lažima tada žele u stvari upravo suprotno od onoga što njima poručuju. Ne, nisam ljuta – Da, ljuta sam, i želim da mi posvetiš pažnju.. Ne, ne želim te cipele – Gde ti je novčanik?.. Ja ću platiti račun – Ako ga ti ne platiš prvi.. Ova grupa laži nama verovatno i najteže pada. Jednostavno, naš mozak nije programiran da radi suprotno od onoga što kažemo. Žene

pak, uvek funkcionišu na nekoliko nivoa i uvek očekuju da ih mi ispratimo na svakom od njih. To nije nimalo lak posao, kao što vegeterijancu nije lako da sažvaće ćevap, ali je ipak moguće ako se potrudiš. Važno je da znaš zbog koga se trudiš, i da li je ona toga vredna. U svakom slučaju treba se potruditi, ali ne i preterati u tome. Žene često nemaju granice u svojim zahtevima. Ako nisi dovoljno jak, u deliću sekunde tvoje novo drugo ja moglo bi se naći žedno prevedeno preko vode – nekoliko puta. Pouka – žena se voli svim srcem, ali nek ti mozak uvek bude na STAND BY.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Zašto žene lažu?

Ostavite komentar