Prosize kapsule

Idealna konfiguracija za laptop

Između desktop računara i laptopa postoji očigledna i značajna razlika. Svaki od njih ima svoje prednosti i mane, ali ovoga puta zdržaćemo se na prednostima i manama na koje trebate obratiti pažnju pri kupovini laptopa. Dakle, evo idealne konfiguracije laptopa koji bismo vam mi preporučili.

Ako kupujete laptop, prvo što trebate znati jeste koji brendovi valjaju, a koji ne. Stariji modeli marke Lenovo, hp i hbi… nisu na listi modela koje bismo vam preporučili. Ako želite da uživate u radu sa vašim laptopom preporučujemo sve Toshiba modele, zatim novije modele hp, asus, acer… a evo idealne konfiguracije koja će vaš laptop pretvoriti u ZVER.

kućište titanium

matična ploča toshiba

cd rom dwd rw 24 speed

processor x7

baterija x12

hdd1.0 tb

ram memorija 8gb

monitor led 18 inch

soft tastatura

x je oznaka za ćelije

Ne uzimajte nikad netbook zato što nema cd rom, uvek notebook.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “Idealna konfiguracija za laptop

  1. Masina deluje kao zver ali nije navedena graficka kartica jer ako je integrisana onda pojam zver gubi svoj smisao ali ako je iz neke bolje srednje i vise klase onda opravdava renome koji uziva,mada cisto sumnjam da je 600 evra i to Toshiba koji je poznat kao skup brand pri ovoj konfiguraciji,mozda na nekom extra popustu i to sa integrisanom grafikom.Inace,ovakva masina nije ispod 1000!

  2. slusaj ja imam najjaci i najbolji lap top on kosta 700 eura u nemacku i nema tastaturu cela tastatura mu je touch screen i kosta 700 eura nemoguce da je tosiba te konfiguracije skuplji nemoguce mozda neznam sledeci cekam za 2 meseca izlazi na glastamo je hrana skupa hteo sam vam reci prijateljski da skupite pare strpljenje i iz nemacke za male pare dobijete naj pc extremnu konfiguraciju

  3. Dragi hacerrr-u, što poseduješ najnaj lap top iz Nemačke. Uzmi i jednu knjigu pročitaj, ne bilo ti zapovedjeno jer si polupismen.

Ostavite komentar