Prosize kapsule

Pića koja pravi muškarci NE PORUČUJU!

Nedavno nas je jedan od vas, naših dragih čitalaca, zamolio da malo više pažnje posvetimo tekstovima vezanim za alkohol i pića koja nisu pivo. Logično, pivo je za muškarca uvek prvi izbor. Toliko se odomaćilo da je već postalo zamena za vodu. Ipak, ne možete u svakoj prilici poručiti pivo. I baš u tim prilikama naš muškarac nalazi se u problemu – šta poručiti? Kako bismo ispoštovali i čitaoca koji nam je poslao zahtev, ali i sve vas, obećavamo da ćemo od sada redovno pisati o alkoholu i svemu što vas zanima na ovu temu. Za početak na pitanje ŠTA PORUČITI odgovorićemo pitanjem ŠTA NE PORUČITI ? Logično, sve što nije na ovoj listi – poručite!

Pića sa imenima koja ne možeš izgovoriti

Nemamo ništa protiv tvog avanturističkog duha. Sve treba probati. Ok, skoro sve. Ipak, kada naručuješ neko piće budi siguran da znaš kako se izgovara. Čak iako prvi put pogrešiš u izgovoru ništa strašno. Ali nauči za sledeći put.

Malibu i Dijetalna Koka-Kola

Osim toga što su užasna, nezdrava i nekvalitetna pića, rezervisana su isključivo za žene. Zabranjujemo ti da ih naručuješ.

Kajsija

Rakijica od kajsije, u principu je žensko piće. Međutim, rakija je rakija tako da ti nećemo mnogo zameriti ako je ponekad i naručiš, samo pazi da ti ne pređe u naviku.

Tini-Martini

Ako piješ Martini pij Martini. Poslednjih godina kokteli doživljavaju renesansu, i postajemo svesniji toga da nisu sva mešana pića namenjena ženama. Nekada su upravo najveći šmekeri uživali u aromama nekih od koktela. Ipak, postoji granica. Martini i mali Martini dva su alkoholna pola – prvi je muški, drugi je ženski.

Isto što i ona pije

Muškarac možda pije isto što i ona, ali nikada to i ne naručuje. Muškarac si, tako da u svakom trenutku (makar u njenom prisustvu) moraš znati šta želiš. Isto što i ona – NEOPROSTIVO!

Piješ šta želiš

Vezano za prethodno je i ovo. Tvoj izbor vezan je za tvoje samopouzdanje. Stvar je u tome da naručiš ono što želiš i nijednom ne posumnjaš u svoj izbor! Tvoj izbor je tvoj izbor zato što si MUŠKO!

Sex on the Beach

Ne. Zamena- Tequila Sunrise, mada i sa time iskušavaš sreću.

Slatkasti, obojeni alkoholni napici

Pića poput Bacardi Silver, Smirnoff Ice i slična ne samo što su izrazito NE MUŠKA, već predstavljaju i krajnji stepen lenjosti u vašem angažovanju pri izboru pića. U pitanju su slatkasta, voćkasta pića, već proizvedena smešana tako da se vaša odluka sastoji u prostom naručivanju. Ne odobravamo. Bolje se opredelite za neki koktel.

Appletini

Ovo čak i zvuči ženski. Samo nedostaje – gospođice. Dakle – NE.

Cosmopolitan

Da li mislite da je u redu da poručite piće koje su u svojoj seriji o ženskim tegobama, četiri ocvale tetke (što bi rekao jedan naš autor) titulizovale za piće ŽENSKIH PRAVA, SLOBODA i RAVNOPRAVNOSTI?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Pića koja pravi muškarci NE PORUČUJU!

  1. Ljudi, kod mene naj zapaženije i najmuževnije ide Votka Martini ( piće koje pije James Bond ). Probaj pa javi )

  2. Probaj konbinaciju rakije prepecenice i crnog domaceg vina. Odvojeno naravno. Ko prezivi neka se javi. Zajedno nisam probao i tako odvojeno ukus je dovoljno nepriatan ali zato dozivljaj… 🙂

Ostavite komentar