Prosize kapsule

Seksi Baywatch Čuvarke plaže

Iako možda ne idu uz GODIŠNJE doba u kojem se trenutno nalazimo, činjenica je da čuvene Baywatch, odnosno Čuvarke plaže idu uz ŽIVOTNO doba većine muškaraca, i to uglavnom – svako. One u ovu hladnu kišovitu jesen donose dašak vrele Kalifornije, mora soli i želje da se njima brčkamo – goli. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo 5 najseksi Bjukenonovih Dama u crvenom – za sva vremena.

Yasmine Bleeth

U njenim dubokim plavim očima bi se udavio i najiskusniji plivač. Sreća, pa ste u potpunosti bezbedni, jer je ona ipak naša seksi čuvarka broj 5. Ova dama, u maju 2009. godina proglašena je najtraženijim pojmom u virtuelnoj enciklopediji Vikipedija, mada smo sigurni da su njene fotke daleko traženije nego njeni biografski podaci…

Donna D’Errico

Pamelina oštra konkurencija, ali ipak Pam je Pam.

Gena Lee Nolin

Osim po čuvenoj ulozi u Čuvarima plaže i čuvenoj lepoti, Đina je čuvena i po sex tape-u koji lako možete izguglati na internetu..

Karmen Elektra

I evo prve pratilje Baywatcha. Ona je toliko seksi da je suludo rečima kvariti idilu ove fotke. Karmen, mi ti se kunemo!

Pamela Anderson

Istina, pomalo je prevaziđena. Istina, plastična je. Istina, drolja je kakva se retko rađa. Istina, svima je muka od nje. Ali istina je i da je ona PAMELA ANDERSON, kraljica Čuvarki plaže, riba bez koje bi Mičova plaža bila tek plaža. Pamela, na tvojim bovama smo najsigurniji – spasi nas!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.