Prosize kapsule

Šta je ženama SEKSI?

Šta je ženama važno na muškarcu? Šta je to ONO na šta one padaju i što prvo primećuju? Novac, automobil, cipele, izgled, oči, osmeh… Osim ovih uobičajenih stavki, ponekad se na listi ŠTA JE ŽENAMA SEKSI mogu naći i neke koje sigurno niste očekivali.

Seda kosa

Džordž Kluni, Šon Koneri i još po neki sedi starac govore u prilog tvrdnji da je ženama seda kosa veoma seksi. Ipak, da se sve ne bi svelo na nagađanja, istraživanje koje je sproveo Match.com potvrdilo je da čak 72% ispitanih žena sede muškarce smatraju veoma seksi.

Ožiljci

Osim što sa sobom nose dozu mačo magnetizma, žene same razvijaju priče o mogućim načinima na koji ste dobili vaš ožiljak. Sve i da ste zveknuli glavu o radijator, pustite je da misli da je vaš ožiljak posledica tajne misije sa koje ste se upravo vratili..

Znoj

Sasvim logično, jer ipak smo životinje, žene lude za znojavim muškim telima. Ovo je povezano sa lučenjem hemikalije androstadienona koja na ženska čula deluje poput feromona.

Cveće

Možete se znojiti, biti u ožiljcima i krvi do kolena, ali kada žene vide muškarca koji neguje cveće, to im govori, da osim što je muškarac, taj čovek ima potencijala i za dobrog i brižnog partnera, supruga i oca. Seksi…

Naočare

Muškarci sa naočarima deluju inteligentnije, a samim tim znači da su zreliji i da je sa njima moguće zapodenuti razgovor. I intelekt može biti seksi..

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Šta je ženama SEKSI?

  1. Hahahahah znojav, sed muskarac prekriven oziljcima, tepa svom cvecu! Pa ubicete mi libido!

    Zaboravili ste da napomenete i sexi maljave grudi i sexi pivski stomak! 😉

    Nije mi jasno zar toliko potcenjujete zene i smatrate se loze na ovo!!!???

    • Hahahha… Pazi, ovo je žensko viđenje u koje mi nemamo uvida! Prosvetli nas! 🙂