Prosize kapsule

Mozak – najvažniji ženski polni organ

Tolike godine bez polnog organa...

Kada je pre nekoliko godina, poznata pevačica/kvazi-umetnica/izvođačica/osoba neodređenog pola, boje glasa i IQ koeficijenta/kolumnistkinja, izgovorila svoje, sada već kultne reči – Mozak je najvažniji seksualni organ, a zatim ga (kao i uvek) bez dlake na jeziku i pameti u glavi uporedila sa svojom vaginom, niko nije mogao ni da sanja da će njene reči, nakon samo par godina pronaći svoju naučnu potvrdu. Dakle, JK je još jednom pokazala da je godinama ispred svog vremena, jer prema istraživanjima američkih naučnika MOZAK JESTE NAJVAŽNIJI ŽENSKI SEKSUALNI ORGAN.

Iako smo sigurni da polazne osnove Karleušine i teorije američkih naučnika nemaju nijedne zajedničke teze, kao što smatramo da ni sama Mala od skandala nije razumela šta želi reći svojom tvrdnjom, njeno nagađanje u mraku ispostavilo se kao istini veoma bliska pretpostavka. Mozak je najvažniji ženski seksualni organ. Ovu teoriju, čije obznanjivanje Kobajagrande nije propratio, postavio je tim američkih naučnika predvođen dr Majkl Dajmondom. Poenta teorije je u tome da su naučnici na osnovu proučavanja ženskog mozga uspostavili vezu između libida i mozga. Ispitivanje sprovedeno na 19 žena pokazalo je da postoji razlika u reakciji mozga kod žena normalne i slabije seksualne želje. Kod žena sa normalnim ili jače izraženim libidom postoji veći dotok krvi u moždane ćelije tokom vođenja ljubavi, dok je dotok krvi u mozak kod žena slabijeg libida manji. Iz ovoga, naučnici su zaključili da je slabija seksualna želja povezana sa količinom krvi koja dospeva u mozak tokom seksa, ali i tokom normalnog svakodnevnog funkcionisanja. Što je dotok manji, libido je slabiji.

Ovo otkriće naročito je važno u razbijanju mita da je fenomen niskog libida rezultat kampanje farmaceutskih kompanija kako bi propagiranjem teorija o postojanju niskog libida privukle kupce za svoje proizvode. Takođe, istraživanje je važno i sa naučne strane jer objašnjava pojavu slabije seksualne želje kao fizički, a ne kao psihički poremećaj, kao što je to slučaj bio do sada.

Što se Jelene Karleuše tiče, obećavamo da ćemo ubuduće više pažnje posvetiti njenim „mudrostima“, jer se jednog dana mogu i obistiniti. Na primer, ko zna kakvog bi značaja po naučno-istraživački rad mogla imati njena izjava – rođena u svojoj glavi. Vreme će pokazati…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.