Prosize kapsule

Pljačka prostitutke visoke 190 cm i teške 130 kg se NE ISPLATI!

Jedan američki tinejdžer pokušao je da opljačka transvestita, a umesto toga je premlaćen, preneli su mediji u Sinsinatiju.

16-godišnji Rufus Bouman je 13. jula tražio laku metu za pljačku i opredelio se za transvestita prostitutku Džošuu Bumpusa koji je ordinirao na ulici. prišao mu je i pravio se da želi njegove usluge, pa su se sklonili u obližnju uličicu da obave posao, rekao je na suđenju tužilac Rajan Nelson. U tom trenutku, Bouman je izvadio pištolj nakon čega su se prostitutka i pljačkaš pobili, prenosi ‘Cincinnati News’.

Bouman je ispalio metak koji je Bampusu prošao kroz ruku i ostao u rebrima. Međutim, uprkos povredi, 190 cm visok i 130 kg težak transvestit lako je savladao 20 cm nižeg i skoro 30 kg lakšeg tinejdžera, objasnio je tužilac.

„Uzeo mu je pištolj, povukao ga za kosu i prebio,“ rekao je tužilac, dodavši da su Bampusovi prijatelji, takođe transvestiti, odmah pozvali policiju.

Iako je maloletan, Boumanu će se suditi kao odraslom, prenose mediji. On se u utorak izjasnio kao kriv i osuđen je na tri godine zatvora.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.