Prosize kapsule

Proceni kakva je u seksu – prema grudima!

U tekstu Procenite ženu prema guzi, već smo govorili o povezanosti oblika ženske zadnjice i njenog karaktera. Mislili smo da je to bio vrhunac našeg istraživanja na temu uticaja ženske anatomije na ženu, ali onda smo saznali da prema istoj možete proceniti i to kakva je žena u krevetu. Tačnije, prema njenim grudima. Tako, ako su njene grudi okrugle imate posla sa hladnom ženom, dok su one sa trouglastim grudima među seksualno najuzbudljivijim. Da vas ne bismo ostavili u neznanju, podelićemo sa vama i neka druga saznanja do kojih smo došli..

Verovali ili ne, ova suluda veština poznata kao proricanje pomoću grudi, ima čak i svoje ime – sternomantija, što vas kao iskusnog grudnog proroka čini sternomantologom. Zar ne? U neka drevna vremena ova veština je zaista imala svoju naučnu primenu, baš kao i čitanje sa glave i iz dlana, međutim, kako su vremenom ove tehnike dokazane kao nadrinauke, proricanje iz grudi danas uglavnom služi da bi se zbijala šega na sajtovima poput našeg – što smo mi oduševljeno prihvatili. U ta drevna vremena, iz nepravilnosti i čvorova na prsima saznavalo se sve i svašta o vlasniku prsa. Danas, na osnovu veličine, oblika, pozicije grudi možete proceniti kakva je vlasnica grudi u seksu. Ovako..

Grudi prema dole

Žene sa grudima spuštenim, ali povijenim na gore, spadaju u grupu inteligentnih, oštroumnih i snalažljivih žena. Lako pronalaze rešanja za svoje probleme, sa muškarcima su najčešće ravnopravne, mada krevet dele isključivo sa jakim muškarcima. Iako u javnosti ostavljaju utisak hladnih kučki, u krevetu su živa vatra – inovativne i kreativne.

Okrugle, jabučaste grudi

Ova sorta žena je po pravilu veoma rezervisana, hladna i teško se otvara. Trebaće vam Herkulova snaga da vlasnicu jabučastih grudi odvučete u krevet. Ipak, sa druge strane, one spadaju među devojke koje su najpodobnije za brak, zasnivanje porodice i porodičnog života. Većina se udaje vrlo mlada i ostaju verne svojim muževima, od kojih su u najvećem broju slučajeva i pametnije.

Trouglaste grudi

Ako želite dobar seks, za partnerku birajte damu sa trouglastim grudima. Seksualno su nezasite, veoma kreativne, maštovite iinovativne. Kako neka istraživanja zaključuju najveći broj žena sa ovakvim grudima može se pronaći među glumicama, pevačicama i prostitutkama.

Kruškaste grudi

Ljubav, toplina, beskrajni šarm, harizma.. neke su od osobina koje najbolje opisuju žene sa kruškastim grudima. Muškarac koji pronađe ovakvu partnerku može biti siguran da će spoznati pravo lice ljubavi, ali i da će postati papučar.

Silikoni

Baš kao i njihove grudi, tako se i seks sa damama koje ugrađuju silikone često pokaže kao veštački i ne preterano uzbudljiv. Sve to ima neke dublje psihološke korene, jer teško da žena nezadovoljna svojim izgledom može da zadovolji muškarca u krevetu. Mada…

Bradavice

Niako ne smemo zaboraviti bradavice, jer i one su deo grudi. Tako štrčeće bradavice o ponosnoj vlasnici istih govore da je u pitanju dominantna i jaka žena koja uživa u oralnom seksu i seks poze u kojima ona dominira nad muškarcem. Povučene bradavice znak su povučene, ali često i sebične osobe s kojom se u seksu baš i nećete usrećiti. Ružičasta koža oko bradavica ukazuje na nežnu ženu, dok je tamnija obeležje strastvenijih i avanturističkih žena.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Proceni kakva je u seksu – prema grudima!

  1. Kakva god da je ako joj grudi stanu u moje sake,ne moze a da nevalja!