Prosize kapsule

Kako raskinuti sa PSIHO DEVOJKOM?

Prema nekim istraživanjima svaki muškarac će se u jednom trenutku (ili je taj trenutak u tvom slučaju već došao) zabavljati sa PSIHO DEVOJKOM. Ljubomorni ispadi, posesivnost, emotivne ucene i histerija samo su neka od glavnih obeležja ove egzotične vrste devojaka, čiji se primerci uglavnom lako prepoznaju po izrazitoj sebičnosti, nezasitom egu, ali i manjku samopouzdanja. U startu da vam pojsnimo, njihov problem je nerešiv, vi im ne možete pomoći. Kada vidite da je ONA jedna od njih, lagano pokupite svoje stvari i potražite najbliži izlaz. Oprez – izbegavajte kontakt OČI U OČI…

Kako raskinuti sa PSIHO DEVOJKOM?

Polako i oprezno, ali odlučno. Ako vam ovo nije dovoljno, evo još nekoliko saveta..

Sebi svoje, njoj njeno

U cilju prekidanja svakog daljeg kontakta, jer upravo je postraskidni period ono na šta psiho devojke računaju, uzmi sve svoje stvari od nje, ali i njoj vrati njene. Sve diskove, slike, odeću, obuću, poklone.. sve ono zbog čega bi ona jednog dana mogla osvanuti na tvojim vratima. Svaki kontakt i povod za ponovno viđanje, odnosno u njenom slučaju proganjanje, mora biti eliminisan. Seci u korenu.

Menjaj šifre

Na Fejsbuku, Tviteru, Skajpu, Majspejsu, na mejlovima, promeni broj telefona, bravu na vratima.. Nisi ni svestan koliko daleko u svom ludilu ova sorta devojaka može ići. Promeni i svoje životne navike, izbegni svaku mogućnost da te PRATI U STOPU!

Raskinite na javnom mestu

U tvom interesu je prisustvo što većeg broja ljudi. Rizik od nepredviđenog izliva besa uz mogući fizički nasrtaj, koji ti svakako neće naškoditi, ali situacija može biti neprijatna, na taj način se smanjuje. Povedi je u neki kafić (obavezno ponesi njene stvari) i polako joj objasni da je kraj. Najvažnije je da budeš odlučan i ne dozvoliš da raskid preraste u dvočasovnu raspravu. Kratko i jasno.

Bez fizičkog kontakta na kraju

Ovde, naravno, ne mislimo da je nokautiraš, već da je ne grliš, ne ljubiš za kraj i ostale emotivne oproštajne fore. Hirurški hladan i precizan rez među vama jedini je način da se sigurno izvučeš iz ludila koje bi neki, pretpostavljamo, nazvali i vezom.

Raskid mora biti javan

Neki od nas svoj prljav veš vole da peru sami, i to je normalno. Međutim, sa nenormalnom devojkom, neophodan je drugačiji pristup. Svi moraju znati da ste raskinuli, jer će ona preko svakoga (od prijatelja do porodice) pokušati da te izmanipuliše. Svi moraju znati da je vašoj vezi došao kraj da bi na kraju to i ona shvatila.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.