Prosize kapsule

Berluskoni i bunga-bunga orgije!

Marokanska tinejdžerka Karima Kejek, koja se u centru skandala našla nakon što je optužila italijanskog premijera Silvija Berluskonija da u svojoj vili organizuje orgije, rekla je tamošnjim medijima da je od ovog političara dobila 7000 evra i dijamantsku ogrlicu.

Egzotična plesačica (17) tvrdi da je pare i poklon dobila ove godine za Dan zaljubljenih, direktno od italijanskog predsednika vlade, kao i da nije spavala sa njim.

‘Silvio me je odveo u jednu od soba svoje vile i rekao da želi da mi pomogne i da ne traži ništa od mene zauzvrat. Dao mi je kovertu u kojoj je bilo 7000 evra. Tada sam mu rekla kako mi je najveća želja da dobijem italijansko državljanstvo i postanem policajka’ ispričala je Karima za jedan italijanski list. Berluskonija je optužila da je nekoliko puta organizovao orgije koje naziva ‘bunga-bunga’, a tvrdi da je jednom prilikom u njegovu vilu došlo 20 žena, dok su jedini muškarci bili Berluskoni i urednik njegove televizije, Emilio Fede.

‘Sve žene su bile gole. Ja sam jedina ostala obučena. Otišla sam pre ponoći i nije bilo seksa između nas dvoje’ kaže Marokanka, i dodaje da se Berluskoni prema njoj poneo kao otac i primio je ‘raširenih’ ruku. Priznaje da je prestao da joj se javlja kada mu je rekla da zapravo ima 17 a ne 24 godine.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar