Prosize kapsule

Čemu nas automobil može naučiti o vezama?

Osim toga što nam služi da nas preveze od tačke A do tačke B i toga da na njega kao na udicu upecamo neku seksi curicu, automobil nas, ako smo dovoljno kreativni i maštoviti, može i naučiti par stvari o devojkama. Kako? Ovako…

Ne kupuj od prijatelja

Znaš kilometražu, godište, tačno stanje i kako se starao o njemu. Ako dođe do nekog problema, kvara ili otkazivanja poslušnosti, hteo ti to ili ne sukob ili makar zameranje je neminovno. Prijateljstvo nije vredno rizika…

Polovno je polovno

Koliko god ti se činio povoljnom prilikom, polovan automobil sa sobom nosi brojne nedoumice koje te na kraju uglavnom koštaju jednako koliko i nov automobil. Istina, nemamo svi za novo, takva su vremena, ali ako kupuješ polovno, onda se makar dobro raspitaj o prethodnim vlasnicima i pedigreu.

Dorađeni automobili su skupi za održavanje

Nabuženi automobili iz posebnih linija zahtevaju posebne uslove održavanja, uglavnom basnoslovno skupe. Isto je i sa devojkama..

Probna vožnja

Baš kao što automobil NIKADA ne kupuješ bez probne vožnje, tako ni u vezu sa devojkom ne ulaziš bez bar dve nedelje testiranja.

Osluškujte svoj automobil

Da li se motor muči, šta to lupa u zadnjem levom uglu, kako menjač ulazi u brzine.. sve je ovo normalno kada je u pitanju automobil do kojeg vam je stalo. Isto je i sa devojkom – ako želite da vam traje dugo, morate osluškivati kako radi..

U jednom trenutku vreme je za promenu

Vozite ga godinama, navikli ste na njega, vežu vas uspomene, znate mu sve prednosti i mane.. ali ne možete tako doveka. U jednom trenutku morate reći kraj i priuštiti sebi nešto novo, bolje.

Uvek ćete se sećati prvog

Prva ljubav zaborava nema…

Nakon saobraćajke auto više nikada nije isti

Istina, možete nastaviti da ga vozite, ali više nikada nećete biti 100% sigurni u njega. Baš kao što vaša veza nakon veće svađe ili nesporazuma više nikada neće biti isti. Tada treba odlučiti – nastaviti ili prekinuti.

Dobar vozač

Imali Ferarija ili Fiću, važno je ko sedi za volanom – silovatelj ili milovatelj?

Održavanje

Nije dovoljno samo kupiti automobil i voziti ga. Postoje povremeni i redovni servisi, kao i generalke. Tu su automobil i veza isti – neophodno im je održavanje!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.