Prosize kapsule

M@N! Misterija – slobodne žene i zauzeti muškarci!

Zašto žene varaju – apsolvirali. Uglavnom zbog nezadovoljstva, emotivne neispunjenosti, a ponekad i zbog toga što im se ukazala prilika. Zašto muškarci varaju – apsolvirali. Zato što nam se može. Međutim, stavimo se u poziciju slobodne žene koja je uz mogućnost da smuva bilo kog slobodnog muškarca smuvala baš onog zauzetog. Poseban slučaj su one kojima se ovakvo ponašanje može postaviti kao dijagnoza. Zašto to čine?

Fenomenologija zabranjenog voća poznata je od davnina. Može se reći da je ženama strast ka zabranjenom i nedodirljivom u genima, krvi, levom kuku, domalom prstu, jednostavno – urođena. I tako, baš kao što je Eva zasr*la sa jabukom u Edenu, zasr*li su i milioni njenih naslednica. One svesno možda i ne žele ono što im ne pripada, ali zato na nekom podsvesnom nivou crvić gricka li ga gricka – avantura te čeka! Pođi, osvoji ga, dokaži sebi da on može biti tvoj.. i dok kažeš keks eto ga i seks. U vezi sa ovim je i ego. Ženski, ali i muški ego uvek rastu kada se u malopre pomenutom dokazivanju uspe. Ona je nekome posebna, lepa, zgodna, privlačna… nije to mala stvar. Međutim, ponekad su žene žrtve svojih istopolnih koleginica – drugih žena. Slušaju njihove priče o idealnim partnerima, vezama i odnosima nalik bajci. I šta bi tada drugo i poželele nego njihovog idealnog partnera. Jedino što se posle ispostavi da su nasele na klasičnu patku ( a na kakvu su sele, o tome nećemo ovde i sada). idealni partneri ne postoje, a ona je to otkrila na teži način. Još jedan, ali ne i najvažniji razlog (njega ostavljamo za kraj)  zbog kojeg slobodne žene muvaju zauzete muškarce jeste to što se oslanjaju na ubeđenje da zauzeti muškarci nemaju skrivene namere. I u principu, to i jeste tako. Najčešće je reč samo o seksu – čist seks duga ljubav. Međutim, ponekad se žene zaljube u svoje seks partnere i tu nastaje problem. Najčešće je reč o ženama koje još uvek nisu spremne da se upuste u ozbiljnu vezu, ali bi taj kolačić rado gricnule sa tuđeg tanjira. jedini problem je što to, drage naše, ipak nije vaš kolačić, a vi ste prema našem nepristrasnom mišljenju zreli za jednu ozbiljniju psihijatrijsku dijagnozu.

I na kraju razlog nad razlozima – krunski razlog! On glasi – postoji razlog zašto su slobodni muškarci slobodni. Nešto im sigurno fali.. A da možda niste vi te kojima nešto fali? Ipak, više je slobodnih muškaraca nego slobodnih žena, a opet – u Srbiji je manje muškaraca nego žena… Znate onu – birala birka, pa izabrala ćorava Mirka…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “M@N! Misterija – slobodne žene i zauzeti muškarci!

  1. U vecini slucajeva za zene "pravi" muskarac je onaj koji zna sta hoce iako ni one same ne znaju sta to znaci,koji je zreo,pazljiv a pogotovo muzevan ali mislim da im je to neka potreba da dokazu sebi koliko daleko mogu da odu kad su u pitanju zauzeti odnosno ozenjeni muskarci.Kod njih vazi zabranjeno voce je najsladje upravo iz razloga da muskarci koji su se skrasili,preuzeli su odgovornost za jedan novi zivot koji se potpuno razlikuje od dotadasnjeg koji bi mogli opisati kao zivot samotnjaka gde ga nista nesprecava niti obavezuje da se nekom pravda jer zivi potpuno slobodno!

    Vole da se igraju sa "zivom vatrom" i pred sebe postave izazov koji nije lako osvojiti jer priznacete mnogo je lakse upecati slobodnog nego ozenjenog muskarca.Sa druge strane ozenjeni muskarci ne traze vezu niti se postavljaju osvajacki po svaku cenu nego vise kao plen po pricipu (ozenjen sam ali nisam taoc u tom braku) tako da im nesmeta po koja avantura ali su mnogo vise oprezniji pa se svaki pokusaj njihovog osvajanja zavrsava neslavno.Uostalom takvi muskarci pored sebe vec imaju zenu sa kojom ce graditi porodicu,rastereceni su jednog prirodnog ovekovecenog iscekivanja da im se to mora desiti u zivotu i onda je lakse funkcionisati dalje.

    Zena je svesna u sta ulazi sa ozenjenim muskarcem i dok sa jedne strane ostavruje tu vezu i pomera granice u odnosu sa druge uvek postoji mogucnost da se sve zavrsi zbog njegovog braka a to je njima najcesci alibi da su ostavljene jer je ozenjen i tako su manje sujetnije jer su vec unapred znale da je u zajednici sa dugom zenom pa su jednostavno isle sa tom namerom da znaju kako se moze ta veza ili bolje reci "svalerisanje" zavrsiti dok je kod slobodnih partnera koji udju u vezu poptuno drugacije i nepostoji ta tedencija da se unapred vec zna sta ce se desiti zbog prevare ili nekog drugog razloga.

    Najveca je zabluda sto zene misle da su ozenjeni muskarci "pravi" muskarci samo zato sto su postali odgovorniji kroz brak pa bi tako bili i prema svojoj ljubavnici jer cim se neko ozenio taj je sazreo,mozda bi u to i poverovao da brakovi nepucaju kao po savovima za vrlo kratko vreme kad se stvarno uvide nesavladive razlike medju supruznicima a pogotovo zbog tako uverenih slobodnih zena koje ponekad dosta uticu na razvod braka zbog afera koje su imale sa ozenjenim muskarcima ali treba ipak navesti da one nikog nevaraju tako da im se moze i oprostiti,nego se postavlja pitanje kakva je to zrelost onda muskarca i odgovornost kad svrlja mimo braka,zasto se uopste onda zenio.Tu zene vide svoju ulogu da nisu one krive vec muskarac zato im je to veci izazov da budu bezgresnice u odnosu na klasicne veze dvoje slobodnih ljudi!

Ostavite komentar