Prosize kapsule

Najpoželjnije osobine kod muškaraca

Izgleda da je postalo pravilo da nedelja ne može proći bez reči i saveta novo i samoproklamovanih doktora za ljubav, Alana i Barbare Pis. Ove nedelje iz njihove knjige „Zašto muškarci žele samo seks, a žene sanjaju o ljubavi“ navodimo interesantan odlomak koji govore o osobinama koje žene cene i koje ih privlače muškarcima. Još uvek nismo sasvim sigurni ko su brabara i Alan, da li neki stringeri ili verovatnije sredovečni svingeri, tako se nemojte hvatati njihovih saveta ko pijan plota (eh, taj plot..), ali uvek vredi pročitati nešto novo. Ne može da škodi.. Dakle, šta žene cene na muškarcima?

Kulinarsko umeće

Ljubav ide preko stomaka. Ovu tajnu znali su naši matorci, pre njih njihovi matorci, a jednoga dana i sami ćemo biti matorci koji „znaju za foru“. Naravno, ako je sada naučimo..

Duhovitost

Većina žena smatra da je upravo ovo i najvažnija osobina koju svaki muškarac mora imati ili barem razviti tokom godina. Uostalom, bolje da je zasmejavate nego rasplakujete, jer će, verujte, doći vreme kada ćete je i oplakivati..

Komunikacija

Zdrava komunikacija je veoma važna za zdravu vezu. E, sad.. Muškarci bi, prema Barbari i Alanu, morali biti dobri slušaoci. Mi bi vam pre posavetovali da razvijete moć dobre imitacije slušanja, ali opet da nikada u potpunosti ne zapostavite ni uključenost u ono što govori. Dovoljno je uključiti se u svaku petu, jer će vas svaka veća angažovanost odvesti ka sigurnom nesporazumu.

Osećaj sigurnosti

Ženi, koliko god da je nezavisna, jaka i samostalna, neophodan je oslonac, neko pored koga će se ipak osećati zaštićeno, voljeno i željeno. Nemojte škrtariti na pažnji – njima to znači.

Ljubav prema deci

Bili vi mladi i zaljubljeni ili stari i oženjeni, ljubav prema deci uvek razneži ženu. U slučaju da ste joj još uvek dečko, u vama će videti odličan materijal za dobrog roditelja ako se poigrate sa komšijskim klincima ili se raznežite na bebin kez. Razlog zbog kojeg svi mi stupamo u vezu, pa i žene, jeste pripadnost zajednici, a deo te zajednice su i deca.

Zdrav izgled

Muškarac koji drži do sebe, i koji lepo i pristojno izgleda svaku devojku asocira na stabilnost, a upravo pored takvih – stabilnih muškaraca, devojke i žele da provedu ostatak života.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.