Prosize kapsule

Berluskoni: bolje je voleti žene nego homoseksualce

Italijanski premijer Silvio Berluskoni odbacio je danas zahteve opozicionih poslanika da podnese ostavku zbog veze sa maloletnom Marokankom i izazvao je još veći skandal, rekavši da je bolje voleti lepe devojke nego homoseksualce.

Ovakva izjava izazvala je nove zahteve za ostavku premijera i oštre reakcije boraca za prava homoseksualaca, javio je AP.

Opozicioni političari optužili su Berluskonija da je zloupotrebio položaj, jer je pozvao policiju u Milanu u maju i zatražio da se oslobodi 17.godišnja marokanska plesačica, čije je umetničko ime “Rubi”, koja je bila pritvorena zbog kradje.

Berluskoni je pre nekoliko dana izjavio da voli život i žene i da se neće izvinjavati zbog toga što ume da uživa, pošto je štampa na naslovnim stranama objavila najnovije izveštaje o devojkama na zabavama koje priredjuje medijski magnat.

Italijanski premijer je danas ponovo stao u odbranu svog načina života i naklonjenosti mladim ženama, izjavivši na jednom sajmu trgovine u Milanu da je “bolje strasno voleti lepu devojku nego homoseksualca”.

Aktivisti su od premijera zatražili da se izvini i ženama i homoseksualcima.

Izvori: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.