Prosize kapsule

Sunčica Travica ostavila Troickog zbog biznismena!

Tenisko-manekenski par Viktor Troicki i Sunčica Travica ipak više nisu zajedno, a lepa brineta je započela novu vezu sa jednim Beograđaninom, saznaju domaći mediji.

Već mesecima se spekuliše o rastanku popularnog tenisera i njegove devojke, a prve glasine o raskidu pojavile su se krajem leta. Međutim, nakon kraće razdvojenosti par se pomirio, ali je nakon prilično labavog nastavka veze i još jednog prekida u septembru, Sunčica definitivno odlučila da je kraj.

Manekenka je ubrzo započela romansu sa biznismenom koji se bavi gradnjom stanova u Beogradu, dok Viktor trenutno nema devojku.

Viktor i Sunčica bili su u vezi oko dve i po godine, a upoznali su se u Parizu, gde je Troicki igrao na turniru a ona je učestvovala na tamošnjoj nedelji mode. Mladi sportista je rekao da se zaljubio na prvi pogled, ali manekenka i studentkinja menadžmenta nije reagovala na isti način. Viktor priznaje da je upornim udvaranjem uspeo da osvoji, a mnogi su im predviđali i odlazak pred oltar.

Sunčica se nedavno našla na naslovnim stranama domaćih tabloida zbog slika koje su nastale pre pet ili šest godina. Na njima sama sebi pozira pred ogledalom u donjem vešu, a slike je napravila mobilnim telefonom.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar