Prosize kapsule

Arsen Venger – ŠVALERČINA

U nizu preljubničkih afera koje ’pogađaju’ fudbalere, izgleda da ni trener Arsen Venger nije izuzetak. Oženjeni francuski stručnjak postao je meta tabloida, nakon što je otkriveno da se viđa sa 22 godine mlađom pevačicom čije je estradno ime Donja.

Trener Arsenala je putovao u London iz Donjecka, a na proputovanju je svratio i u Pariz. Odvojio je vreme kako bi se video i sa svojom ljubavnicom, a sastali su se u restoranu hotela u sklopu pariskog aerodroma. Po rečima svedoka, par se za vreme ručka često držao za ruke i ljubio, a kada su ga neki navijači prepoznali, Venger je zaklonio lice rukama.

Engleski tabloid ’The Sun’ probao je da izvuče nekakav komentar na ovu temu od Vengera, ali trener nije bio raspoložen za priču. Ni popularna francuska reperka, čije je pravo ime Sonja Tatar, nije davala izjave o navodnoj vezi sa Vengerom.

’Ovo je vrlo ozbiljna stvar. Nemam nameru da dajem bilo kakve komentare i želim to da  rešim daleko od očiju javnosti’ piše u izjavi koju je Vengerov portparol poslao medijima. Ni u fudbalskom klubu Arsenal nisu bili raspoloženi da komentarišu medijske navode, objašnjavajući da se radi o privatnoj stvari i da žele da ’ispoštuju privatnost Arsena i njegove porodice’.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar