Prosize kapsule

Previše seksi da bi postala policajka!?

Jedna Norvežanka koja je se prijavila na konkurs tamošnje policije nije primljena u redove ’plavaca’ zbog golišavih slika iz prošlosti.

Naime, kada je bila mlađa, Katrin Ašima se honorarno bavila poziranjem, a njeni ’rani radovi’ su nekako dospeli do komisije u policiji.

Iako je uspešno prošla kondicione i zdravstvene testove, Katrin je odbijena, a kao zvanični razlog navedeni su ’nedovoljna motivacija za posao, nerazumevanje policijskog posla i nedostatak opšteg znanja’. Ipak, lepa crnka veruje da je pravi razlog to što je komisija nekako došla do njenih golišavih fotografija, i da joj je jedna članica komisija ’mahala’ obnaženim slikama tokom razgovora. Tada joj je objašnjeno da su ’golišave fotografije isto što članstvo u ekstremno desničarskoj stranci’, što je neprihvatljivo jer policija mora da bude neutralna i politički korektna.

Ova objašnjenja nisu zadovoljila Ašimu, koja trenutno radi kao medicinska sestra, pa je angažovala advokata. Smatra da posao nije dobila jer ’neko u policiji misli da nije sposobna da bude policajka samo zato što ima odlično telo’. Dodala je da je tužno što je situacija takva, ali da ona ne namerava da odustane od svog sna i obuče plavu uniformu.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar