Prosize kapsule

Postoji li savršena žena?

Potraga za savršenom ženom jednako je utopijska kao i potraga za savršenim društvenim uređenjem – koje god da smo do sada pronašli i uspostavili, u teoriji je zvučalo idealno, ali se u praksi pokazalo neodrživim. Tako je i sa ženama, na prvi pogled svaka je savršena, na drugi se uočavaju napukline na idealnoj fasadi, a kada zađete u nju (ne onako kako vi mislite, već više figurativno), savršenost postaje sve dalji pojam. Postoji li savršena žena?

Savršena žena, baš kao ni savršen muškarac, niti bilo šta drugo savršeno na ovom svetu – ne postoje. Sve je nadomak savršenosti, ali to je najviše što možete dobiti. Pri potrazi za ženom koja će biti ona vaša druga polovina važno je znati – šta se traži i šta se želi. Iako se u najvećem broju slučajeva ono nešto što vas privlači nekom vašem tipu žena nametne samo od sebe, podsvesno i neprimetno, postoji nekoliko osobina kod žena koje (kako su neka istraživanja pokazala) univerzalno privlače sve muškarce. Pročitajte, pa nam recite – istina ili laž?

Mistika

Iako se većina žena, povedena primerom raspalih pevaljki sa malih ekrana, nastoji u svakoj iole važnijoj prilici što više i što pre skinuti, brojne ankete pokazale su da je muškarcima od primitivne seksualnosti mnogo draža erotika – da se vidi, ali ne baš sve.

Slobodne žene

Slobodne žene volimo svi, naravno, zbog mogućnosti da ćemo je možda zauzeti. Ipak, ovde pre mislimo na žene slobodnije duhom, nesputane, jednostavno, žene koje nije sramota da pokažu da vole seks, ako ne više, a ono makar jednako kao i mi.

Pametnice

Praznoglave plavušice (oprostite na ovom stereotipu) jesu premija, ali jednokratna. Dobre su za seks na brzaka, seks za dve noći, možda tri ili četiri, ali činjenica je da nisu materijal za vezu. Muškarce sve više privlače žene sa izraženim stavovima, pametne žene, žene koje se neće povinovati svakoj njihovoj naredbi.

Lepota

Lepota možda jeste prolazna, ali uvek prija muškom oku. Još više od lepe žene prija žena koja je svesna svoje lepote i zna da nosi ono što ima.

Žene sa akcentom

Neke ankete pokazale su da muškarce izluđuju žene sa akcentom. Pri tome ne mislimo na lalinski ili leskovački, već na strani akcenat, mada ko zna – nekome i leskovački dijalekt zvuči kao strani jezik.

Avanturistkinje

Žene sa viškom adrenalina umeju prijati i onima koji sami nisu takvi, ali i onima koji vole neprestane izazove. Osim života sa ovakvom ženom, i seks je po pravilu veoma uzbudljiv i divlji – zašto da ne?

Samostalne žene

U novije vreme sve je češće u upotrebi pojam OTVORENE VEZE. Obeležja ovakve veze su mogućnost za švrljanjem i odsustvo svake obaveze osim one da joj kažeš zbogom. Mi baš nismo pobornici ovakvih veza, ali kako su istraživanja pokazala sve je veći broj onih muškaraca koji to jesu. U ovu šemu kao idealne partnerke uklapaju se one – samostalne žene!

Savršena žena

Da, na kraju svi mi ipak maštamo o devojkama sa modnih pista, glumicama, pevačicama.. ženama koje su najbliže našoj zamisli savršenog. Naravno, one to nisu, ali niko nam ne brani da maštamo…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Postoji li savršena žena?

  1. Pingback: Savršen muškarac | Muški magazin - M@N!