Prosize kapsule

Da li me vara?

Biti „šutnut“ jedan je od najvećih strahova većine onih koji su u vezi. Naravno, ne šutnut u međunožje, već iz veze, mada bol ume biti vrlo sličan. Postoji nekoliko signala mnogo pre nego dođe do trenutka da vas vaša draga šutne, a njihovim pravovremenim detektovanjem možete sebe poštedeti bola koji sledi ili makar preventirati raskid ako vam je stalo da vezu održite.

Udaljavanje

Svako fizičko ili psihičko udaljavanje prvi je znak skorog raskida ili makar hlađenja odnosa. Ako primetite da se seks proredio to je već dovoljan znak da se nešto neobično dešava, ali ne mora značiti da je i ključan – možda joj trenutno nije do seksa, prolazna faza. Ozbiljniji znak je ako su se njene emocije stanjile. Ako su izlivi pažnje sve ređi, vreme je da se zapitate – šta se dešava?

Ona se menja

Svako od nas podložan je određenim rutinama – ustajemo, radimo, gledamo TV po povratku sa posla, iz škole, druženje sa prijateljima, ona sa prijateljicama… Kada ste u vezi, te rutine prilagođavate jedno drugom i na taj način stvarate funkcionalnu zajednicu. Međutim, kada primetite da ona u jednom trenutku pravi drastične promene u toj rutini, trebate se zapitati zašto? Da li je nezadovoljna?

Svađe su sve ređe

To što su se svađe proredile ne mora značiti da je vaša veza počela bolje da funkcioniše. Baš nasuprot, možda je vaša veza zašla u fazu „hladnog rata“. Možda je ona jednostavno digla ruke od vas i vaše veze?

Seks – voliš i rado ga se sećaš

Čak iako nije u potpunosti redukovan, seks postaje sve rutinskiji, nemaštovitiji, bez ikakvog žara i strasti? Naravno, možda ona trenutno nije toliko zagrejana za seks. Prolaze žene i kroz te faze, ali ako taj period potraje nešto duže možda je ipak reč o nečem ozbiljnijem. Najbolji lek za svaki problem u vezi je razgovor. Što duže budete ćutali manje će vam vremena trebati do kraja, a najgore je završiti nešto, a da ne znate prave razloge. Čak iako će možda biti bolno – raspravite na vreme.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Da li me vara?

  1. Pingback: Anonymous