Prosize kapsule

Diktatorke i papučari – kako ONA kaže!

Ponekad, ali samo ponekad problem u vezi može biti i previše stava – njenog stava. Postoje devojke koje su po prirodi karakterno jače i postoje mladići koji su po karakteru blaži. Po nepisanom, a u stvarnosti mnogo puta dokazanom pravilu “privlačenja suprotnosti” kombinacija ova dva tipa je česta. U većini tih slučajeva odnos jače i slabijeg je produktivan, mada.. mada nikada ne treba zaboraviti pitanje muške časti. Ovo pitanje se možda nikada ne postavlja otvoreno, ali verujte nam ono uvek traži svoj odgovor.

Papučari, taktike i stav

Kompromis je ključ svake uspešne veze, međutim, kompromis se ne sastoji u poštovanju taktike – postupi po naređenju. Rešenje za tvoj problem je veoma lako – navuci te pantalone do vrata i drekni BIĆE KAKO JA KAŽEM! (makar ovog puta). Zauzeti stav u vezi sa devojkom koja ga ima i previše, možda jeste hod po tankoj žici, ali isto tako je i nešto što će ona poštovati. Ona preuzima kontrolu samo zbog toga što vi niste u stanju da učinite isto. Ako joj dokažete, ne samo drekom, već i u praksi da ste sasvim sposobni da organizujete zajednički izlazak, puta na godišnji odmor, pomognete u spremanju kuće, ili neke ozbiljnije stvari u životu – posao, deca, budućnost.. počeće da vas uvažava kao ravnopravnog partnera, a ne samo kao nemog posmatrača. Što je još važnije i sami ćete sebe uvažavati više.

Kako prepoznati dominantnu devojku

To je makar lako. Zajednički imenitelj svim vašim zajedničkim aktivnostima jeste ona – ona vas organizuje, zove, proverava, planira za vas, donosi zajedničke, ali i vaše odluke, ona uvek zna NAJBOLJE, ona bira kada, kako, sa kim i koliko ćete se družiti, koliko vremena ćete posvetiti svojoj porodici.. ONA je vaš sinonim za VREME i PROSTOR.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Diktatorke i papučari – kako ONA kaže!

 1. Posto ovde nema ni jedan kom. mozda nikog ni ne zanima ova tema .Svi ste Vi izgradjene licnosti imate svoj stav i drzte se toga svoga stava ..Ali ovo citaju i mi mnogo mladji mmmMA ocu da kazem 1 sam hteo,probao da budem dobar i dobio sam samarcinu od nje kao nemam svoj stav svoje ja doduse to je bio samo izgovor.Ali to me je jako namucilo posto ne zna kako su prolazile pre nje i sad ja nemam m..da jer sam prema njoj bio dobar … Isfrustriran sam ,znaci neverujem ,zbog toga vise nisam onaj stari hteo bi pomoc (bar neku) ali nema ,svuda se to samo provlaci kroz tekstove ali nevidim nigde sta treba da se uradi ??? nebi da joj se svetim ,nema potrebe ali eto morao sam ovo napisati nadam se da bar neko od vas ovo razume a Vi redakcijo hvalavam sve sam tekstove procitao i samo sam svatio da sam pogresio debelo a da mi zato ni vi niste bili potrebni …Najbolji jeste !!!

  ps: cak i Vi dotaknete temu i taman kad pomislim recicete resenje ili preskocite ilinesto kroz salu kazete i opet samo vidim koliko sam glup bio

  • Aco,

   Mali savet od nas starijih i "iskusnijih" – U sustini sa zenama je lako ako znas sta hoces i ako cenis pre svega sebe. Ako imas neophodne sastojke za ljubavnu tortu – red seksa, red romantike, red maltretiranja – saspi joj je u lice bez pardona i furaj dalje. Ona ce za tobom sva ozarena, i na kraj sveta.

   A evo ti i saveta iz prve ruke, dakle od devojke, ako ga vec nisi procitao : https://muskimagazin.com/2009/04/14/sta-zene-vole-…

 2. Hala najaci ste evo njenog odgovora:

  "ti nisi samo dobar,ti si predobar ali to me gusi "

  Znate ono kada sve joj das ,pa ona vise nema sta da uzme i zato kaze goodbye charli mislim to sam od vas skontao e to se i desilo hvalavam .Tako sam bio glup ,sa svakom sam sledecom pokusavao jos bolji da budem maltene sad sam ja ""manijak "" ne mogu da poverujem da joj je to bio izgvor samo zato sto sam bio dobar i trazio odgovor "Zasto?"e taj odg. podelio sam samo sa vama i totalno sam izgubljen slucaj! ne razume to njeno gusenje sto spominje da je od moje dobrote !? nema veze sa zivotom ili sam totalno glup sto i jesam! A vama hvala puno pravi ste drugarcine