Prosize kapsule

Pamela ulazi u indijskog VELIKOG BRATA!

Pamela Anderson (43) još nije za staro gvožđe! Prsata Kanađanka je rešila da učestvuje u indijskoj verziji rijaliti šoua „Veliki brat“, koja ima milionsku publiku.

Producenti su potvrdili da Pamela u kuću ulazi u sredu i da će ostati najmanje tri dana, na koliko je potpisala ugovor.

„Oduševljena sam Indijom. Ovo je moja prva poseta ovoj zemlji i zaista je neverovatna. Radujem se što ću upoznati stanovnike kuće“, poručila je Pamela.
Prošle godine, Pamela je pisala gradskim vlastima u Mumbaju, bivšem Bombaju, žaleći se zbog surovih likvidacija velikog broja pasa lutalica tražeći da budu sterilicani i smešteni u azil. U šou programu je ostalo još deset takmičara i narednih nedelja se očekuje rasplet. Producenti nisu želeli da otkriju koliko je novca Pamela dobila za trodnevni boravak pred kamerama, koji joj sigurno neće teško pasti. Kontroverzna plavuša se u karijeri nebrojeno puta skidala pred kamerama, a nisu zaboravljena ni njena dva kućna pornića.

Na vrhuncu slave Pamela je bila između 1992. i 1997. Godine, kada je bila zvezda serije „Čuvari plaže“. Avanture Pamele u uskom crvenom kostimu i sa pozamašnim oblinama je svake nedelje pratilo više od milijardu gledalaca. Ta serija je zbog velike gledanosti ušla i u Ginisovu knjigu rekorda.

Traži legalizaciju droge od Obame

Pamela Anderson je američkom predsedniku Baraku Obami poslala pismo u kojem je objasnila zašto misli da bi sve droge trebalo da budu legalne.
„Mislim da je Obama sjajan predsednik. Poslala sam mu pismo u kojem tražim da liberalizuje zakone o drogama, i to svim vrstama. Mislim da bi ih ljudi mnogo manje koristili da su legalne“, rekla je Pamela.

Izvor: Alo

Slični tekstovi

Comments are closed.