Prosize kapsule

Ženska sujeta..

Kao što smo na dosad nebrojenim primerima uvideli – žene su uzvišena bića lišena svih mogućih mana, naročito sujete. Njima nimalo ne smeta ako kažete da bilo koja pripadnica ženskog pola bilo šta radi jednako dobro, a kamoli bolje od nje. Sigurno ste primetili njenu ravnodušnu facu na vaše komentare o lepoti njene dobre prijateljice, izostanak reakcije na vaš zalutali pogled na bujnom poprsju slučajne prolaznice, odsustvo povređene časti i ponosa na vašu konstataciju da vaša majka pravi najbolje sarmice sa zeljem na svetu.. Da, žene su zaista bića lišena svakog nesavršenstva.

Isto to smo primetili i mi, izostankom ženskih komentara na svaki naš tekst o tome šta one žele, šta ne žele i bilo koju tematiku koja se tiče njih. Jednostavno, to ih ne ineteresuje – one su iznad toga!

Naravno, razumeli smo se. Upravo zbog svega navedenog, evo kratkog vodiča kroz staze i bogaze oblasti poznate kao ŽENSKA SUJETA. Sve se svodi na to ČEGA SE TREBATE ČUVATI i KOJE BUDŽAKE ZAOBILAZITI..

Budžak No.1 – Lepota je relativna stvar

Kada ste sa njom samo ste sa njom. Ona je centar vašeg univerzuma i iako nije jedina vidljiva zvezda tog univerzuma za sve ostale vi ste slepi. Retke su devojke koje će biti tolerantne na vaše konstatacije o lepoti drugih žena. Ova tolerantnost redak je slučaj čak i kod devojaka sa kojima niste u vezi, pa čak i kod onih koje ne poznajete. Žene su alergične na sve druge žene, a naročito one koje su u bilo čemu bolje od njih.

Budžak No. 2 – Kuhinja

Komentare poput – moja majka bolje kuva, bolje čisti, lepše ono ili ovo.. treba zaobilaziti. Kao što smo već naveli, alergija žena na druge žene genetski je urođena i ne postoji poznati lek. Najteži oblik alergije jeste onaj na žene koje su vam u krvnom srodstvu, a vrhunsku alergiju sa crvenilom, otežanim disanjem i blokadom govornog aparata u trajanju od nekoliko dana dobijaju u poređenju sa vašom majkom. Savet – PSSSST!

Budžak No. 3 – Bivše

Nešto lakši, ali jednako opasan oblik alergije sujetom, određeni broj dama dobija i nakon vašeg nehotimičnog i pre svega nenamernog poređenja njihovih kvaliteta sa kvalitetima vaših bivših devojaka. Uopšte, vaše bivše devojke nikada, ali NIKADA ne trebaju biti deo vašeg svakodnevnog govora, a sva slova koja sačinjavaju ime neke vaše bivše devojke morate samoinicijativno izbrisati iz bukvara, pa čak i ako ćete zbog toga pri govoru zvučati pomalo retardirano. Bolje i retardirano nego mrtvo..

Budžak No. 4 – Ona je u svemu NAJ, NAJ, NAJ

Kada ste se obavezali na brak, vezu, pa čak i kres varijantu u trajanju od jedne, dve ili maksimalno sedam noći, svesno ste pristali na bezuslovno divljenje njenom liku i delu. Za vas više ne postoje Megan Fox, Tajra Benk, Žizel Bundešn niti bilo koji drugi seksi Viktoria Sikret anđelak, jer je ona jedini anđeo kojem vi otvoreno možete da se divite. Pazite, namerno smo rekli OTVORENO, jer ženska sujeta koliko god snažna i iskonska bila ne može uticati na ono o čemu razmišljate i maštate. Barem dok se ne dokaže ono čega se dugo pribojavamo – da li su u stanju da nam čitaju misli?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.