Prosize kapsule

Pijani Rodman imao seks tokom intervjua uživo!

Bivši američki košarkaš Denis Rodman, poznat po kontraverznom ponašanju koliko i po dobroj igri, napravio je poslednji u nizu skandala koji je šokirao tamošnju javnost.

Naime, nekadašnja NBA zvezda priredila je neprijatnost voditelju jedne radio stanice u Majamiju, koji je Rodmana pozvao da bi sa njim prokomentarisao dosadašnje rezultate NBA ekipe iz tog grada. Umesto stručne analize, voditelj i slušaoci mogli su da čuju stenjanje i smejanje ženske osobe koja je očigledno vodila ljubav sa Rodmanom.

Zbunjeni voditelj je nekoliko puta pitao svog sagovornika šta se dešava, ali 49-godišnji Denis nije imao hrabrosti da prizna da ima seks tokom intervjua, već se napravio duhovit: „Izvinite zbog ovoga, ali izgleda da je ona pronašla nekakvu lizalicu,“ odgovorio je Rodman.

I dok se on ludo zabavljao, PR tim je imao pune ruke posla: već sutradan oglasili su se sa saopštenjem kojim su pokušali da objasne ponašanje svog klijenta.

„Denis je očigledno bio pijan i ne seća se ničega što se desilo. Zbog svog nepriličnog ponašanja želi da se izvini porodici, prijateljima i svim obožavateljima,“ stoji u saopštenju.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.