Prosize kapsule

Šta je ženama potrebno da bi bile srećne?

Sreća, sreća - RADOST!!!

Iako bi većina nas vrlo lako odgovorila na ovo pitanje – pare, pare i dobra batina (u oba smisla na koja ste, znamo, pomislili), naučnici sa Ročester Univerziteta došli su do sasvim drugačijeg rezultata – samostalnost, društvena povezanost i nadležnost. Mi nekako smatramo da je naša formula P+P+(Bx2) srećnija i pouzdanija varijanta, ali ako veliki mozgovi kažu drugačije onda mora da je tako…

Samostalnost

Sloboda donošenja odluka na poslu i u porodici veoma je važna, smatraju naučnici sa pomenutog Univerziteta.

„Osećaj da drži stvari pod kontrolom i da se njena reč vrednuje ženi je veoma važna. Čak i ako ne kontroliše, važno je da zna da ima mogućnost samostalnog donošenja odluka.“

Nadležnost

Kada zna da je sposobna i kada je to dokazala, žena ima veće samopouzdanje i mnogo hrabrije, samosvesnije i odlučnije ulazi u neke situacije koje su ključne za njen život.

Društvena povezanost

Kontakt sa drugaricama, drugarima, kolegama sa posla, komšinicama.. bilo kakav kontakt sa živim svetom i svest da mu pripada, bez ograničenja (vaših ili bilo čijih), ženi poručuje – postojiš i vrediš.

Dakle, pročitali ste šta učeni umovi sa Ročester Univerziteta poručuju o neophodnim sitnicama koje su potrebne za sreću žene. Da li ste spremni da rizikujete?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Šta je ženama potrebno da bi bile srećne?

  1. Seks,deca i materijalna sigurnost,pitajte bilo koju zenu dali je ovaj trio cini srecnom ako kaze suprotno znaci da laze jer seks je neminovan i odrazava se na njihovo intimno zadovoljstvo dok su deca plod jednog zivotnog cilja u kome je najvaznije ostvariti se kao bioloski roditelj a materijalna sigurnost je bitna da nestrahuju da ce se morati kroz zivot konstantno muciti kako bi nesto stekle,pogotovo kad su zene u pitanju koje su u podredjenijem polozaju od muskaraca!

    Naravno da stoji i ovo sto ste naveli ali mislim da je ovo od kljucnog znacaja,bilo i ostace!

Ostavite komentar