Prosize kapsule

Baba Vanga proriče – novembra 2010. Treći svetski rat!

Bugarska proročica Vangelina Pandeva Gušterova, koju su mnogi upoređivali sa Nostradamusom, predvidela je za novembar 2010. godine početak trećeg svetskog rata.

Vangelina, koju su zvali baba Vanga, išla je u školu za slepe u Zemunu, a uspešno je predvidela mnoge bitne događaje iz dosadašnje istorije, a navodno je ’videla’ i treći svetski rat koji počinje u novembru ove godine i traje do početka 2014.

Ovo su mnogi povezali sa jučerašnjim korejskim sukobom, a najavila je kako će sve početi zbog sukoba Indije i Pakistana. Dok neki ističu da je poznata proročica imala i neka pogrešna previđanja jer je imala problema sa vremenskom orjentacijom, drugi su zabrinuti jer je najvažnije događaje do sada ipak pogodila.

Baba Vanga je postala je slavna nakon hit-knjige “Psychic Discoveries Behind the Iron Curtain”, u kojoj autorke Šila Ostrander i Lin Šreder 1971. godine opisuju fantastična paranormalna istraživanja iza ‘gvozdene zavese’. Vanga je govorila da može da vidi budućnost zahvaljujući mentalnim kontaktima sa “bićima nevezanim za naše vreme i prostor”. Njena proročanstva su na teško shvatljivom lokalnom bugarskom dijalektu tumačili oni oko nje i zapisivali šta je sve videla o sudbini čovečanstva.

Navodno su je posetili Adolf Hitler i Žaklina Kenedi Onazis, a tvrdila je kako je, ubrzo nakon što je oslepela, predvidela početak strašnog Drugog svetskog rata i Hitlerov kraj, ali joj niko nije verovao.Takođe je pogodila potonuće ruske podmornice ‘Kursk’ i napad na Njujork 2001.

1939. Predvidela je početak II svetskog rata i Hitlerov neslavan kraj.
2000. ‘Videla’ je potonuće ruske atomske podmornice Kursk: ‘Kursk će prekriti voda i svet će plakati’
2001. Prorekla je napad na STC. Rekla je: ‘Američki Blizanci će pasti nakon što ih napadnu čelične ptice”
2010. Najavila je treću veliku kataklizmu, odnosno rat, od 2010. do početka 2014. i upotrebu atomskog oružja.
2018. Oslabiće svetske sile i zameniće uloge sa zemljama u razvoju. Kina će postati svetska supersila.
2111. Zemlju će grejati i osvetljavati veštačko sunce, a ljude će zameniti kiborzi, roboti sa ljudskim umom
5079. Za ovu godinu je predvidela kraj sveta

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

2 komentara na “Baba Vanga proriče – novembra 2010. Treći svetski rat!

Ostavite komentar