Prosize kapsule

Berluskoni devojci platio 10. 000 evra za seks

Nadia Makri, koja za sebe kaže da je “poslovna pratnja”, izjavila je danas da ju je italijanski premijer Silvio Berluskoni lično pozvao na dve zabave u njegovim vilama i da joj je platio 10.000 evra za seksualne usluge.

Makri je italijanskoj televiziji Skaj TG24 rekla da je na zabavama bilo mnogo mladih strankinja, uglavnom, iz Brazila i Rusije, i da veruje da su mnoge od njih bile maloletnice, ali da nije sigurna u to pošto nisu medjusobno razgovarale.

Italijanski dnevni list “Koriere dela sera” je početkom meseca objavio transkripte Makrijinog svedočenja pred tužiocima, u kome je rekla da joj je Berluskoni platio 10.000 evra za seksualne usluge na zabavama, prenela je agencija AP.

Ona je navela i da su na jednoj od zabava kojima je prisustvovala u nekim sobama devojke mogle da konzumiraju hašiš.

Berluskonijev advokat Nikolo Gedini izjavio je da su Makrijini komentari “bez ikakvog osnova” i da su njene tvrdje opovrgnute.

Seksualni skandali u koje je umešan italijanski premijer dodatno su doprineli padu njegove popularnosti, a 28-godišnja Makri, poreklom iz Maroka, poslednja je devojka koja tvrdi da je bila na Berluskonijevim zabavama.

Berluskoni se suočava i sa političkm krizom, zbog koje će se o poverenju njegovoj vladi glasati u parlametnu za dve sedmice.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar