Prosize kapsule

Baba bacila unuku sa 5. sprata tržnog centra

Jedna Amerikanka optužena je juče za ubistvo sopstvene unuke, koju je iz nepoznatih razloga bacila sa petog sprata tržnog centra, objavio je ‘Vašington Post’.

Karmela Dela Rosa (50) iz Ferfeksa u Virdžiniji, u ponedeljak je bila u tržnom centru ‘Tysons Corner Center’ sa suprugom, ćerkom i dvogodišnjom unukom Anđelin Ogdok.

Dok su se svi kretali ka garaži, Rosa je na sred mosta koji spaja centar sa parkingom iz čista mira zgrabila devojčicu, podigla je iznad zaštitne ograde i bacila je sa 15 metara visine. Nesrećna unuka pala je glavom direktno na beton zadobivši teške povrede, i odmah je prebačena u bolnicu, gde je juče preminula.

Motiv obog jezivog ubistva i dalje je potpuno nepoznat kako policiji, tako i prijateljima i poznanicima porodice. Dela Rosin prvi komšija, Rasel Džekson, rekao je medijima da je Karmela čuvala unuku tri do četiri puta nedeljno, te da su uvek delovale jako srećno.

„Uvek je držala unuku u naručju i izgledalo je kao da baš voli to dete. Devojčica je uvek delovala srećno,“ rekao je iznenađeni komšija, dodavši: „Oni su dobri ljudi“.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar