Prosize kapsule

Džej pretučen u centru grada

Pevač Džej Ramadanovski juče je pretučen u strogom centru Beograda, nakon čega je završio u Urgentnom centru, saznali su domaći mediji.

Prema pisanju ‘Kurira’, popularni folker nalazio se ispred hotela ‘Majestic’ kada su mu prišla dva nepoznata mladića i počela da ga biju. Ramadanovski je sa teškim povredama glave odmah prebačen u Urgentni, odakle je pušten pošto mu je ukazana lekarska pomoć.

„Dvojica mladića iznenada su prišla Džeju dok je šetao s devojkom Andrijanom i pesnicama mu zadali više udaraca u glavu. Kad je pao, išutirali su ga nogama svuda po telu i pobegli u pravcu Terazija,“ ispričao je jedan izvor za ’Kurir’.

Pozvan za komentar, pevač je potvrdio incident, dodavši da glasine kako je povod za brutalno prebijanje bilo ’upozorenje zbog neplaćenih dugova’ netačne.

„Tačno je da sam napadnut, ali ne znam zbog čega. Najverovatnije su to bili narkomani, koji su bez ikakvog razloga nasrnuli na mene. Sve se odigralo munjevito, tako da nisam uspeo ni da reagujem. Nijedan od napadača mi nije poznat,“ rekao je Džej.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.