Prosize kapsule

Sara i Džef su u vezi 20 godina, a spavali su sa 5. 500 ljudi

Većina parova se sprema za posao pijući kafu na brzinu i nakon kratkog poljupca svako ode na svoju stranu. Međutim, za Saru Mur i njenog dečka Džefa Danijelsa, to znači da se pripremaju da spavaju sa nečijim tuđim mužem ili ženom.

Sara i Džef su seksualni terapeuti i zajedno su 20 godina. Osim jedno sa drugim, spavali su i sa još 5.485 ljudi, odnosno Sara sa 3.323 muškarca i Džef sa 2.126 žena. Njih dvoje putuju po svetu i rešavaju seksualne probleme parovima koji ima se obrate. Svaki dan imaju po pet klijenata, i dva sata naplaćuju od 150 do 300 funti.

Njihova ’seansa’ uključuje razgovor sa pojedincima, terapeutske masaže, lekcije o samozadovoljavanju i o kompletnom odnosu. Murova i Danijels putuju po Velikoj Britaniji, SAD, Francuskoj i Australiji i najčešće pomažu parovima koji imaju probleme.

’Seksualni surogati’ su takođe imali funkciju i da oduzimaju nevinost svojim klijentima koji su bili nervozni u vezi prvog seksualnog iskustva, pa je Sara spavala sa 52 device, a Džef sa 49.

’Ponosni smo na to kako zarađujemo za život i nikada se nismo osećali loše što spavamo sa drugim ljudima’ izjavljuju neobični terapeuti, koji smatraju da njihov posao ne sme da se poistovećuje sa prostitucijom. Ističu da im često i sami lekari šalju klijente.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.