Prosize kapsule

Kako smuvati devojku?

Kako smuvati devojku, kako osvojiti devojku, kako zavesti devojku, kako prići devojci, koje su to najbolje fore za muvanje, upoznavanje, saveti za zavođenje devojaka, zatim kako smuvati devojku preko interneta, kako smuvati devojku preko Fejsbuka, kako čitati njene signale, kako tumačiti njen govor tela, pa čak i kako raskinuti sa devojkom ili kako podneti raskid, o svim ovim temama smo u proteklih godinu dana pisali iz dana u dan i pisaćemo i dalje, jer za vas vredi pisati. Naš današnji zadatak biće da iz svih tih silnih spisanija izdvojimo 5 najvažnijih saveta, ali i da vas podsetimo na neke od najčitanijih tekstova iz ove kategrije. Da krenemo?

Savet broj 1 – OPUSTI SE.

Ti si taj koji muva, ona je ta koja želi (veruj nam – ŽELI) da bude smuvana. Stegnuta je baš kao i ti. Tvoja uloga jeste da je opustiš, a to ćeš moći jedino ako pre toga opustiš sebe. Popij piće!

Savet broj 2 – NE SUMNJAJ.

Muvanje, kao i sve u životu je igra u kojoj su ti šanse na uspeh i na neuspeh jednake. Ili ćeš uspeti ili nećeš. Onaj jedan posto će odlučiti o ishodu, a njega ćeš namaći na stranu o uspehu jedino ako ne razmišljaš o neuspehu, odnosno ako te NIJE BRIGA.

Savet broj 3 – NE POSTOJI GLUPO PITANJE.

Najveći problem nastaje kod onoga KAKO PRIĆI DEVOJCI i ŠTA JOJ REĆI? Kao i kod svih komplikovanih problema rešenja su laka. Priđi joj laganim, ali odvažnim korakom i reci joj – Zdravo, ja sam taj i taj…

Savet broj 4 – PRIČATI JE LAKO.

Pri upoznavanju sa devojkom treba se držati laganih, opštih tema. Igraj na duhovitost, jer to uvek prolazi. Primeti nekoliko lepih detalja na njoj i što je najvažnije budi dobar sagovornik – pričaj, ali više SLUŠAJ!

Savet broj 5 – DA i NE.

Prema nekim istraživanjima, devojke odluku o tome da li ste prošli ili ne donose u prvih pet minuta razgovora. U tih prvih pet minuta morate biti sigurni, duhoviti, interesantni, ne previše napadni, pomalo, ali ne previše arogantni, ukratko – ono što ona traži. Nakon desetog minuta već ćete znati na čemu ste. Ako ste dobili zeleno svetlo, odlično. Ako vam se učini da ste na žutom možete se odlučiti za dve varijante. Prva – uletite u finiš pod punim gasom (budite duplo ono što ste bili u prvih 5 minuta, ali se čuvajte epiteta JADNIK). Druga opcija jeste – udarajte čežnju, glumite nezainteresovanost, pozdravite se i recite da idete još malo da se promuvate po klubu, pa ćete se videti posle. Iznenadite je i ostavite u čudu. Međutim, ako kaže NE, ispoštujte to NE, jer navaljivanjem ono nikada neće postati ono DA kojem ste se vi nadali.

Ako vam ovo nije dovoljno, savetujemo vam da pročitate nekoliko tekstova koji bi vam mogli biti od koristi:

Najbolje fore za muvanje! Deo PRVI

Kako smuvati devojku – priprema, pozor, SAD!!!

Kako smuvati devojku – VIDEO PRILOG

Kako joj poslati piće?

Kako smuvati devojku?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Kako smuvati devojku?

  1. Pingback: Seks za JEDNU noć! | Muški magazin - M@N!

  2. Jedva sam pročitao članak od ovih sisetina iz galerije sa strane……:D