Prosize kapsule

Najbolje vežbe za ruke

Snažne mišice, san su svake missice. Osim što žene vole da vide snažne muške ruke, one mogu biti i korisne. Na primer, kada treba da se izbaci kamion uglja, “iscepa” 6 kubika drva ili pri pridržavanju partnerke u njenoj omiljenoj seks pozi – koja god da je… Upravo zbog toga, rešili smo da vas podsetimo na naše najbolje vežbe za ruke, odnosno, najbolje vežbe za SNAŽNE ruke!

Prvi koji se dohvatio vaših štapića i od njih rešio da napravi balvane bio je naš dobar prijatelj, veran čitalac i pre svega stručan i profesionalan saradnik na tekstovima koji su se bavili izgledom vašeg tela, fitnes instruktor jedne od najpoznatijih prestoničkih teretana EXTREME GYM, Njegovo Fitnes Visočanstvo – Nebojša Miljković.

Na linku koji sledi možete pogledati njegov tekst Vežbe za snažne ruke, i on je naš prvi, ali ne i poslednji izbor za danas.

Iron Abs za vas

Vežbe za snažne ruke – Nebojša Miljković

Istom temom nekoliko meseci kasnije, pozabavio se i vođa naše male M@N! mašinerije, diplomirani kondicioni trener, tekvondista i nosilac titule zbog koje je možda i najadekvatniji da vas informiše o najboljim VEŽBAMA ZA JAKE RUKE – oženjen, otac dvoje dece.  Ili je možda bolji sa vežbama za JAKE ŽIVCE? Kako bilo, evo i njegovog programa.

Najbolje vežbe za jake ruke – Ognjen Pušac

I na kraju, tu je još jedan tekst Nebojše Miljkovića, vezan za ruke, ali se ipak odnosi na –

Najbolje vežbe za ramena – Nebojša Miljković

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Najbolje vežbe za ruke

  1. Pingback: Vežbe za ruke « Top saveti za muškarce

  2. imam 18 godina tezak sam 65 kg i visok 185 cm, do sada nista nisam trenirao da li je pametno da krenem u teretanu da se bildujem