Prosize kapsule

Šta muškarce čini srećnim?

Istina je da nismo svi isti, i istina je da bi neki univerzalan odgovor većine muškaraca na ovo pitanje bio – hrana, seks i porodica (ili prijatelji), ali ima tu još par stvari. Na primer, ovih…

Iako svi znamo šta je to što nas čini srećnim, retki su oni koje usude da učine sve te sitnice koje bi ih učinili srećnima. Možda zato što smo lenji, možda zato što nismo svesni toga da smo nesrećni, ili jednostavno – možda zato što ne znamo šta je to što bi nas u tom trenutku usrećilo. Upravo zbog toga, tu su rezultati male milijarde istraživanja, koja u većini slučajeva nemaju ništa novo i pametno da nam otkriju, ali su zato korisna kao podsetnik na sve ono što smo znali, ali smo zaboravili. Dakle, prema jednom od takvih istraživanja, evo ŠTA MUŠKARCE ČINI SREĆNIM!

10. Uspeh, novac, bogatstvo, moć

9. Seks, seks, seks

8. Mladost i starost (najsrećniji su sa 20 i 60, a najnesrećniji sa 40)

7. Živeti blizu posla

6. Brak

5. Volontiranje (možda u zemlji u kojoj je sprovođeno istraživanje)

4. Raditi posao koji voli (bez obzira na platu)

3. Srećan i zadovoljan partner

2. Dobro zdravlje

1. Prijatelji

Muškarci, slažete li se?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Šta muškarce čini srećnim?

  1. Sto bi rekao Dusko Radovic "Pre nego sto krenete da trazite srecu,proverite možda ste vec srecni.Sreca je mala,obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide"!

    Mislim da je sreca kad se svaki dan probudis ziv i zdrav,sve ostalo se nadogradjuje jer je sve povezano sa sudbinom pa makar se trudio maksimalno da nesto popstignes to ne znaci da ces imati vise srece od onoga koji nije mrdnuo prstom ako imas drugaciju percepciju vidjenja srece koja ce po tebi predstavljati uspeh.Sve sto postignes je sreca ali bukvalno sve dok sve sto te je sprecilo da to postignes je nesreca ali bukvalno sve!

    Vrlo je vazno biti srecan i nesrecan jer kako bi drugacije razlikovali i cenili stanje u kom se nalazimo!