Prosize kapsule

Najgore fore za muvanje

U tekstu Najbolje fore za muvanje, naveli smo par fora za muvanje koje su se nama učinile optimalnim i obećavajućim. Neki od vas su ih pročitali, neki primenili, kod nekih riba je upalilo, kod drugih nije. Iskreno, ne postoji tako nešto kao što su najbolje ili najgore fore za muvanje. Muvanje devojke nije fora. Uspešno muvanje čini stav, samopouzdanje, prirodnost, ne tako mnogo filozofije i barem malo originalnosti. Ako imate neku foru, odlično, ali i ako nemate, jedno “Zdravo” biće dovoljna fora. Ipak, cilj nije filozofsko nadmudrivanje, već muvanje. Zašto komplikovati tako jednostavnu i lepu stvar..

Ipak, postoje neki pristupi koje bi najbolje bilo izbegavati.

S neba pa u…

Sa devojkama se nikad ne zna. Muvanje bez imalo suptilnosti, predigre i zakulisnih radnji, kod nekih devojaka prolazi, ali kod većine opet ne. Fore poput – Jesi za kres? Mogu li ti polizati sise? Hoćemo kod tebe ili kod mene?.. hod su po tankom ledu. Nisu baš za svaki put. U stvari, nisu za najveći broj puta.

Suviše slatkorečivosti – ne

Slatkorečivost sa merom – ok. Ipak, ako krenete da bacate šećerleme u njenom pravcu, jasno je da će joj u jednom trenutku od toliko šećera pozliti i velike su šanse da će se ispovraćati po vama. Budite oprezni sa rečima, umeju da tope, ali i da hlade.

Maštovito, ali efikasno

Maštovite fore, sa mnogo detalja i neočekivanim ishodom mogu biti odlično sredstvo za sasvim uspešno muvanje. Međutim, najvažnije je da takvo muvanje bude efektno, odnosno da fora bude kratka, sažeta i da ostavi bez daha. Ako izgubite nit posle treće rečenice rezultat će biti ispala, a ne seks na brzaka koji ste imali u planu.

Nelogična pitanja

Šta ima? Znamo li se?.. i još par glupih pitanja koja se godinama provlače po klubovima kao urođena muvalačka terminologija davno su prevaziđena, jer šta ona može da odgovori na takva pitanja – ništa i ne. I šta si uradio – sam si sebe zablokirao. Izbegavaj.

Egzibicije

Politi je pićem, zapaliti cigarom, slučajno počupati ili, daleko bilo, sve ovo zajedno, jednostavno nije način da privučete pažnju zrele i ozbiljne devojke. Gađali smo se gumicama i papirićima u osnovnoj školi. Istina, sada nismo mnogo zreliji, ali valjda su sve te godine edukacije imale makar kakve koristi za naše verbalno-mentalne sposobnosti. Uposli ih.

Naučene fore

I upravo ono o čemu smo govorili na početku teksta. Ne postoje najbolje ili najgore fore za muvanje. Postoje samo vaše, naše i njihove fore, odnosno one fore koje kod nekoga prolaze, a kod nekoga ne. Nije fora naučiti foru, već je izneti na pravi način. A to ne možeš ako ta fora nisi ti. Zato je najbolja fora za muvanje koju ti mi savetujemo – budi što jesi, pa kud puklo!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Najgore fore za muvanje

  1. Pingback: Seks za JEDNU noć! | Muški magazin - M@N!